Flabo blog

2021-es női parfüm trendek

2021.04.13 11:51
Bolvári József
2021-es női parfüm trendek

2021 sok tekintetben különleges év. A két évvel korábban kirobbant járvány egyre erőteljesebben érezteti hatását. A gazdasági életre gyakorolt hatás rányomja mindennapjainkra is a bélyegét. Megváltoztak a szokásaink, sokkal komorabbak lettünk és jobban vágyunk a pozitív érzelmekre.

2021 sok tekintetben különleges év. A két évvel korábban kirobbant járvány egyre erőteljesebben érezteti hatását. A gazdasági életre gyakorolt hatás rányomja mindennapjainkra is a bélyegét. Megváltoztak a szokásaink, sokkal komorabbak lettünk és jobban vágyunk a pozitív érzelmekre.

 

Egy ilyen helyzetben mindenkinek szüksége van olyan élményekre, mely kizökkenti a komor hétköznapokból. Ugyanakkor az - éhségünk ellenére - kevésbé vagyunk fogékonyak a külvilágból érkező optimista ingerekre. Emiatt nem elegendő, ha az általunk használt parfüm jó vagy kellemes. Ennél sokkal többet kell nyújtania. A 2021-es trend szerint egy női parfümnek egyedinek és lehengerlőnek kell lennie.

 

 

A hagyományos édes, gyümölcsös illatok mellett újra népszerűek a fűszeres női parfümök

Korábban a fűszeres illatjegyek a férfiak kiváltságának számítottak. Csak ők viselték, annak ellenére, hogy a nők is imádták. Kimondottan maszkulin viseletnek számított és a férfiasság egyik megtestesítőjének. A divatcégek rájöttek, hogy a gyengébbik nem képviselőiben is felmerült az igény a viselésükre, ezért kifejlesztettek olyan parfümöket, melyekben a férfias jegyeket elgyengítették, és egy új értelmezést adtak például az ánizs, a szegfűszeg vagy az édesgyökér megjelenésének.

Éppen ezért, ha a legjobb illatot keresed, nem mehetsz el szó nélkül a hangzatos nevű és újra népszerű Diesel Loverdose, vagy a Kenzo Jungle EDP-je mellett. Mindkét illatszer egy-egy olyan jól sikerült ékszer, melynek a férfiak nehezen tudnak ellenállni. Érezhető bennük a nőies vonal mellett egy nagyon halvány férfias hatás, mely a nők határozottságát és magabiztos szépségét hivatott bemutatni. Amikor egy férfi megérzi, hirtelen nem is tudja hova tenni. Nem tudja, hogy mi lehet ez a menekülésre ösztönző lebilincselő érzés, de egy valamiben biztos lesz: Ilyen nőt akar maga mellé!

A fentieken kívül megfigyelhető az ún. „tisztaságillatok” újbóli előretörése

Ezek az illatszerek árasztják magukból az ápoltság, a frissesség és a nőiesség érzését. A sajátos összetevőjüknek köszönhetően még egy hosszú és nehéz nap végén is üdének és vonzónak érzed magad. Nem véletlenül, ugyanis a benne rejlő illatjegyektől valóban tündökölni fogsz. Energizálnak, és viselésük megmagyarázhatatlanul örömmel tölt el minden percben. Kortalanok és évszaktól függetlenül élménnyel töltik fel a mindennapjaidat.

Tipikusan ilyen illat a Bvlgari ház Omnia Crystalline EDT-je, mely megjeleníti azt a kristálytiszta forrásvizet, mely egyszerre tölt fel energiával és csábereje segítségével ellenállhatatlanná is tesz. A benne rejtőző keleties tea és bambusz pikáns és lágy hatást kölcsönöznek neki, ezáltal akaratlanul is vonzóvá válsz a férfiak szemében. Ha olyan női parfümöt keresel, melynek viselése estén nem kell aggódnod, hogy hatása kitart-e egész nap, akkor ideális választás a Crystalline. Aki kipróbálja, megszereti. Főleg, amikor már a környezete is feltűnően dicsérni kezdi.

 

Mindenkinek megvan a kedvenc női parfümje, azonban néha érdemes egy-egy új darabot kipróbálni. Ha nem jön be, akkor megbizonyosodhatsz, hogy a kedvenced igenis szuper darab. Ha viszont elnyeri a tetszésed, akkor újabb felejthetetlen élménnyel lehetsz gazdagabb, és talán egy szerelemmel is…

 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.