Flabo blog

3+1 hétköznapi szokás, ami tönkrevághatja a legjobb parfümöd hatását is

2021.04.26 11:41
Bolvári József
3+1 hétköznapi szokás, ami tönkrevághatja a legjobb parfümöd hatását is

Mindannyian tudjuk, hogy a megfelelő minőségi parfüm csodákra képes. Nemcsak a te hangulatodat javítja, de a csábítás láthatatlan fegyvereként is kiválóan használható. Azonban bizonyos szokások éppen ellenkező hatást váltanak ki. Még ha te nem is veszed észre, a környezeted biztosan érezni fogja. Ezért kell erre figyelmet fordítanunk.

Mindannyian tudjuk, hogy a megfelelő minőségi parfüm csodákra képes. Nemcsak a te hangulatodat javítja, de a csábítás láthatatlan fegyvereként is kiválóan használható. Azonban bizonyos szokások éppen ellenkező hatást váltanak ki. Még ha te nem is veszed észre, a környezeted biztosan érezni fogja. Ezért kell erre figyelmet fordítanunk.

                                                           

Vannak olyan hétköznapi szokások, amelyekről nem is gondolnád elsőre, hogy milyen kártékonyak egy csodás márkás parfüm hatásának szempontjából. Íme 3+1 hétköznapi szokás, amire nem is gondoltál volna, de érdemes tőlük megszabadulni.

1. Dohányzás

Sokakat érint, hiszen a lakosság (nemcsak a felnőtt lakosság) jelentős hányada hódol eme szenvedélynek. Az egészségre gyakorolt káros hatásairól mindenki tud, azonban nem is gondoltad volna, hogy miként befolyásolja a parfümöd varázsát. A dohányfüst kellemetlen szaga a dohányzó ember bőrén, haján, ruháján, sőt a környezetében lévő tárgyakon is megtapad. Ráadásul szinte eltüntethetetlen. Gondoljunk bele, milyen szaga van egy dohányzó ember autójának…

A dohányfüst képes megváltoztatni a legjobb parfüm illatát is. Teljesen mindegy, hogy milyen kiváló illatszered van, a cigaretta füstje vagy teljesen elnyomja, vagy pedig a kettő egy váratlan és teljességgel kiszámíthatatlan elegyet alkot, mely elegy már korántsem lesz olyan vonzó, mint amilyennek a megvásárlásakor gondoltad volna a parfümöt. Sőt elárulom, hogy az esetek többségében kifejezetten visszataszítóvá válsz tőle. Ezen a hatáson az sem javít, ha a szokásosnál többet használsz az illatszerből.

2. Táplálkozás

Az elfogyasztott étel meghatározza azt, hogy kik vagyunk. Rengeteg ételnek jótékony hatása van az emberi szervezetre, azt azonban kevesen tudják, hogy bizonyos ételek olyan folyamatokat váltanak ki, melyek a testszagunkon keresztül az egész megjelenésünket megváltoztatják. Ilyen hatást válthat ki a kávé, melynek gőzölgő, igéző illata sokakat képes megbabonázni. Azonban az elfogyasztása után célszerű fogat mosni vagy pedig, ha erre nincs lehetőségünk, legalább rágóval felfrissíteni a leheletünket. Ugyanis az elfogyasztott kávé „illata” már kevésbé vonzó.

Ennél sokkal erőteljesebb a hagyma, mind a fokhagyma, mind pedig a vöröshagyma. Mindkettőnek a szervezetre gyakorolt jótékony hatásáról rengeteget olvashatunk. Azonban olyan erőteljes, kellemetlen illatanyagokat tartalmaznak, melyeket gyakran a fogmosás sem képes eltüntetni. Férfitársaim, tegyük a szívünkre a kezünket. Mikor megérezzük egy vonzó nő észveszejtő parfümjét mire gondolunk? És amikor felénk fordulva mond valamit, de a szavak helyett csak az áltata elfogyasztott hagymára tudunk figyelni, mennyire változik meg az idilli kép?

 


3. Ápolatlanság

A vonzó megjelenéshez hozzátartozik az ápolt külső. Bizonyos helyzetekben egy kócos haj kifejezetten szexi tud lenni. Sok nő számára az ápolt borosta, szakáll kifejezetten vonzóvá tesz egy pasit. Azonban az ápolatlan fogak, haj, bajusz, öltözet mind-mind az ellenkező hatást váltják ki. Bármennyire is igyekszel a legjobb parfümöt kiválasztani, nincs az a Dior illatvarázs, mely vonzóvá tesz, ha a fogaid régen láttak fogkefét. Az orrból érkező pozitív impulzust a szemekben keletkező negatív kép el fogja nyomni és a csábítás helyett undort fogunk kiváltani.

 

+1 Káromkodás

A parfüm használat egyik célja az, hogy a környezetünkben kedvező kép alakuljon ki rólunk. Ha az első három ponttal nincs gondunk, akkor a kiválasztott parfüm tökéletesen ellátja ezt a feladatát. Azonban könnyedén lerombolhatjuk ezt a kedvező megítélést, ha gyakran nyomdafestéket nem tűrő szavakkal tarkítjuk a mondandónkat. Itt most nem arra gondolok, ha valami miatt kiszalad egy-egy oda nem illő kifejezés a szánkon, mert ez mindenkivel előfordulhat. Sokkal visszataszítóbb az, ha minden második szavunkat valamilyen szitokszó alkotja.

Egy kis odafigyeléssel könnyedén megszabadulhatunk a fenti szokásoktól és semmi sem áll a parfüm és az általa nyújtott élmény útjába. Szabadulj meg tőlük, és kiváló női vagy férfi parfümjeink segítségével légy te a csábító!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.