Flabo blog

A 30-as éveid a legszebbek

2021.12.07 19:00
Bolvári József
A 30-as éveid a legszebbek

Emlékeztek a Hirtelen 30 című romantikus filmre? A 13 éves Jennanak elege van a gyerekkorból és felnőtt szeretne lenni. Ez a kívánsága a születésnapján teljesül, másnap 30 éves vonzó nőként ébred. A Jennifer Garner által formált karakter szembesül a felnőtt kor nehézségeivel.

Emlékeztek a Hirtelen 30 című romantikus filmre? A 13 éves Jennanak elege van a gyerekkorból és felnőtt szeretne lenni. Ez a kívánsága a születésnapján teljesül, másnap 30 éves vonzó nőként ébred. A Jennifer Garner által formált karakter szembesül a felnőtt kor nehézségeivel.

 

A felnőtté válás néhány generáció alatt kitolódott

Manapság a 30-as éveink része mindaz, ami korábban húszévesen történt. Az élet féktelen élvezése után lehiggad az ember. A munkában elért sikerek, az autó és a ház biztonsága mellett a megfelelő társsal családot alapít. Sokkal sikeresebb leszel, hiszen a harmadik X után az élet minden területén pozitív változások következnek be.

 

Több felmérés is igazolja, hogy 30 éves kor után lesznek a nők és a férfiak is a legvonzóbbak. Egyre jobban megismerjük önmagunkat, tisztába leszünk azzal, hogy melyik ruha, melyik smink, melyik parfüm áll nekünk jól és melyik kevésbé. Kialakul az egészséges önbizalmunk és kevesebbet foglalkozunk mások véleményével. Sokat változik a szexuális életünk, hiszen ahogy megismerjük a saját testünket, gyakoribbá és jobbá válik a szex is, mint fiatalabb korban. Változatosabb, gátlástalanabb lesz és ennek köszönhetően intenzívebben élheted át az orgazmusod.

 

Azt is mondhatjuk, hogy valósággal ragyogunk

A saját keresetünknek hála megengedhetünk olyan dolgokat is, melyekről korábban csak álmodoztunk. Vehetünk Michael Kors táskát, Jimmy Choo cipőben járhatunk és kipróbálhatjuk az exkluzív parfümök sokaságát is. Egyre tapasztaltabbak leszünk, és pontosan tudjuk, hogy mit is szeretnénk. Ezt a másik nem is észreveszi, aminek köszönhető, hogy a házasságkötések és a gyerekvállalások időszaka is kitolódott a 30-as éveinkre. Akár tervezetten, akár véletlenül, de megismerhetjük a babaillat varázsát.

 

Amikor az ember úgy érzi, hogy az élete rendben van, akkor a mindennapjaira is rányomja bélyegét a nyugalom. Már nem bosszantják fel olyan apróságok, melyeket korábban nem hagyott szó nélkül. Ha véletlen reggel egy másik parfümmel fújod be magad, nem omlik össze a világ. Másik kávét hoz ki a pincér? Annyi baj legyen. Megtanuljuk, hogy sok dolgon könnyedén átlépjünk, és csak a fontosakkal foglalkozzunk. Megváltozik a világ körülöttünk és vele együtt mi is. Már nem akarunk minden ellen lázadni. Nem akarjuk megváltoztatni az emberek véleményét. Inkább elfogadjuk, ha pedig nem tudunk vele azonosulni, akkor elengedjük.

 

A sok pozitív dolog mellett azonban megjelennek a negatívak is. Jobban oda kell figyelnünk az egészségünkre. Az ízületi és súlyproblémák kezdik megkeseríteni az életünket. Odafigyeléssel ezek a „mellékhatások” kiküszöbölhetőek, eltolhatóak. Rendszeresen kell járnunk megelőző jellegű szűrővizsgálatokra. A heti többszöri mozgás pedig nemcsak a túlsúlyt tűnteti el, de feszesebb bőrrel és kellemes társasággal is megajándékozhat. A forróbb szex és a magabiztosabb megjelenés segít abban, hogy beinduljon igazán az életed!

 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.