Flabo blog

A tökéletes női parfüm

2021.02.22 11:12
Bolvári József
A tökéletes női parfüm

A megfelelő női illat megtalálása sokszor nem könnyű feladat. Szinte mindenki megtapasztalta már, hogy milyen nehéz, hiszen számos nagyon kellemes illatszer létezik. Mivel a parfüm kínálat szinte határtalan, valamennyi árkategóriában találhatunk minden ízlésnek megfelelő női illatot. A döntés azért nehéz, mert amilyen nagy a kínálat, olyan nagyok az igények is.

A megfelelő női illat megtalálása sokszor nem könnyű feladat. Szinte mindenki megtapasztalta már, hogy milyen nehéz, hiszen számos nagyon kellemes illatszer létezik. Mivel a parfüm kínálat szinte határtalan, valamennyi árkategóriában találhatunk minden ízlésnek megfelelő női illatot. A döntés azért nehéz, mert amilyen nagy a kínálat, olyan nagyok az igények is. Tartósnak kell lennie, ki kell tűnnie a tömegből és még a viselőjéhez is illeszkednie kell. Segítünk annak eldöntésében, hogy mikor találtad meg a számodra tökéletes női parfümöt.

 

Általánosságban elmondható, hogy a nők előszeretettel használnak több parfümöt egymással párhuzamosan, míg a férfiak hosszabb időn keresztül ragaszkodnak egy-egy illatszerhez. A férfi parfüm alapvető célja, hogy a férfiasságot hangsúlyozza, míg a női parfüm a hölgyekben tomboló érzelmeket hivatott bemutatni. A parfüm egy olyan varázslatos dolog, melyet az emberek személyes érzelmekkel és tapasztalásokkal párosítanak. Sokszor életünk 1-1 szakasza, élmények és kellemes vagy kellemetlen érzelmek társulnak hozzá. Emiatt minden viselője számára mást és mást jelent. Hatalmas különbségek vannak a női és a férfi parfümök között. Ez akkor is igaz, ha az unisex parfümök népszerűsége növekszik, illetve néhány feminime illatban is felfedezhetünk masculine jegyeket, és ez az áthallás fordítva is igaz.

 

Ha a tökéletes női parfümöt keresed, akkor a következőkre kell figyelned

A legeslegfontosabb, hogy az illat a saját ízlésednek megfeleljen. Kényelmesen érezd magad vele, hiszen te vagy az, aki a leghosszabb időn keresztül érezni és remélhetőleg élvezni fogod a társaságát. Ahogy fentebb is olvashattad, a nők elsősorban érzelmeik alapján döntik el, hogy milyen parfümöt használjanak. Ezért ne lepődj meg, ha egy számodra kedvenc illat az egyik reggelen szinte elviselhetetlennek tűnik. Nem kell megijedni, nem a parfüm romlott meg, csak egyszerűen változunk. Ugyanígy előfordulhat, hogy egy korábban elviselhetetlen illat rabolja el a szíved.

Fontos, hogy az illat neked szóljon és ne az egész világnak. Ez azt jelenti, hogy óvakodjunk a túlzott parfümhasználattól. Sokkal kedvezőbb a megítélésed, ha egy szolid illat leng körül, mintha egy tolakodó tudatja mindenkivel a jelenléted.

 

 

Honnan tudod, hogy megtaláltad a tökéletes parfümöt?

Rengeteg apró jel létezik, mely a kérdésre választ ad. Az egyik legegyszerűbb és legkézenfekvőbb talán az, hogy ha az illat magadra fújását követően mosolyogsz, akkor nagyon valószínű, hogy jól döntöttél. A mosoly az öröm, a jókedv és a boldogság kifejezése. Vagyis ha a parfümben örömöd leled, akkor használd bátran.

A tökéletes női parfüm önbizalommal tölt el. Ha önbizalmad a tetőfokára hág, akkor a környezeted számára is vonzóvá válsz. Nemcsak te, de a körülötted levők is vonzónak fognak látni. Egy hasonlattal élve, a tökéletes női illat olyan, mint egy esküvői ruha. Amikor egy hölgy magára ölti, rögtön szebbnek látja magát és megnőtt önbizalma valóban gyönyörűvé varázsolja. A parfüm ugyanígy működik.

Ha az illatod tökéletesen illik hozzád, akkor a barátod, a férjed is észre fogja venni. Ha reggel magadra fújod és a közös reggeli közben azon kapod magad, hogy a szemével vetkőztet, ha a randi előtt magadra fújod, és azt veszed észre, hogy séta közben nem engedi el a kezed, vacsora közben legszívesebben téged enne, akkor nagyon valószínű, hogy jól döntöttél.

 

Ha már megtaláltad a számodra tökéletes női parfümöt és szeretnéd élvezni az általa nyújtott élményt, akkor bátran rendeld meg online a flabo.hu oldalon és hagyd, hogy még vonzóbbá változtasson.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.