Ajándékküldés

A flabo.hu lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy a kiválasztott parfümöt ajándékként küldje, meglepetést és örömet szerezzen vele másnak. Több lehetőséget nyújtunk Önnek:

1. EXTRA csomag

Ezen lehetőséget azoknak ajánljuk, akik egy igazán különleges és ritkaságszámba menő meglepetéssel szeretnék a kiválasztott személyt megajándékozni, akik nem ismernek határt, ha a minőségről van szó. EXTRA csomag ajándékküldési szolgáltatásunk tartalmazza:

- az ajándékcsomagolást magas minőségű erszénybe.

Az erszény kis példányszámban készül. Belül brokát, kívül pedig kiváló minőségű bársony felel a különleges megjelenésért. A férfiparfümökhoz kékes-türkiszes erszényt kínálunk, míg a női parfümeink értékét bordó színű bársony emeli. Az ajándék megkoronázása az arany színű, a bársonyhoz színben is passzoló zsínóros díszkötés.

- nyomtatott kártyát az Ön személyes üzenetével.

 

 

2. KLASSZIKUS csomag

Ezen lehetőséget azoknak ajánljuk, akik előnyben részesítik a klasszikus, hagyományos értékeket. KLASSZIKUS csomag ajándékküldési szolgáltatásunk tartalmazza:

- ajándékcsomagolást színes csomagolópapírba,

- csomagolópapír rögzítését diszkrét ragasztóval,

- nyomtatott kártyát az Ön személyes üzenetével.

 

 

Mindkét csomag esetén a megrendelésének véglegesítése előtt lehetősége van az ajándék küldési szolgáltatásunkat -igény esetén- kiválasztani. Kérjük a küldendő üzenetet -mely maximálisan 150 karakter lehet-, a megrendelés alján található "Megjegyzés" rovatban tüntesse fel, vagy pedig külön üzenetben erre utaló hivatkozással küldje el részünkre a megrendelés leadását követően.

Amennyiben a termék formája miatt a megfelelő csomagolás nehézségekbe ütközik, természetesen értesíteni fogjuk Önt.

Éljen a lehetőséggel és szerezzen egy felejthetetlen élményt!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.