Amouage Memoir Woman EDP 50ml

Amouage Memoir Woman EDP 50ml
Amouage Memoir Woman EDP 50ml
Amouage Memoir Woman EDP 50ml
Amouage Memoir Woman EDP 50ml
AMOUAGE Memoir Woman EDP 50ml

Amouage - Memoir Woman Eau de Parfum - Ciprusos illat hölgyeknek. Fejjegyében üröm, rózsabors, mandarin és kardamom. Szívjegyében jázmin, fás jegyek, fehér virágok, bors, rózsa, tömjén és szegfűszeg. alapjegyében bőr, styrax, tölgymoha, hódzsír, francia labdanum és pézsma.

Bruttó: 59 999 Ft
Egységár: Bruttó: 1 200 Ft/ml
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az Amouage legújabb alkotásának inspirációja a XIX. századi francia költőzseni, Charles Baudelaire. Életvitelével óriási hatást gyakorolt követőire: erős volt benne a polgárpukkasztó hajlam; egyszerre elátkozott, züllött költő és jólöltözött dandy; magatartásában is volt sátániság („Azt hiszem, az életem átkozott volt kezdettől fogva, és örökre az is marad.”).

Az alkotás az emberi természet felfoghatatlan misztériumainak felfedezésére tett mély és elgondolkodtató utazás. A Memoir Férfi alámerül az ismeretlenbe, hogy felfedezze identitását, ahol találkozik a másik énjével, alteregójával, a Fekete Hattyúval. A Fekete Hattyú a Memoir Nő. Külön és eggyé válnak az emlékek által, melyek összekötik őket. A Fekete Hattyú sötét tollazata és Európa kikövezett utcáiról felszálló fekete köd jelenik meg a sötét üvegek színében és a fekete Swarovski kristályban, mely az ezüstkupakot díszíti.

Az Amouage Memoir Woman egy örökérvényű chypre alkotás, ahol a zöld abszint a Fekete Hattyú mágikus auráját sugározza. A szívet alkotó opulens fehér virágokat árnyékba borítják a sötét fák, melyek egyre erőteljesebbé válnak a sötét, bőrös végjátékkal.


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére, és a vásárló vagy kereskedő korrigálható hibáinak korrekt ügyintézésére. Kérjük, hogy a kiválasztott termék vásárlása előtt tájékozódjon részletesen a vásárlás feltételeiről és a termék elérhetőségéről.

Hasonló termékek
Adatok
Fűszeres illat
Amouage
701666026921
Kiszerelés
50ml
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
AMOMEMW50
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés