ATELIER COLOGNE Poivre Electrique EDC 100ml

ATELIER COLOGNE Poivre Electrique EDC 100ml
ATELIER COLOGNE Poivre Electrique EDC 100ml
ATELIER COLOGNE Poivre Electrique EDC 100ml
ATELIER COLOGNE Poivre Electrique EDC 100ml
ATELIER COLOGNE Poivre Electrique EDC 100ml
ATELIER COLOGNE Poivre Electrique EDC 100ml

Atelier Cologne Poivre Electrique uniszex parfüm a borsos akkordok császára - fekete keserű bors, kacér és élénk rózsaszín bors, finom füstölő és török rózsa orientális együttese vibrál az üvegcsében. Az élénk borsos futamot egyszerűségében nagyszerű keserű narancs zárja.

Kiszerelés:
100ml
Bruttó: 29 990 Ft
Egységár: Bruttó: 300 Ft/ml
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Atelier Cologne Poivre Electrique EDC

Az Atelier Cologne ház 2009-ben született meg. Első osztályú illóolajok felhasználásával magas koncentrációjú luxusparfümöket készítenek, melyekben a citrusfélékből és gyógynövényekből válogatott jegyek gazdagabb és tartósabb hatást érnek el. Különlegességük abban áll, hogy egyedülálló módon létrehoztak egy olyan 18%-os olajkoncentrációt, mely a kölnivel megegyező frissességet, eleganciát és átlátszóságot nyújt, de a parfümök hosszan tartó erejével ötvözve. Illataik három fő részből állnak. A legfőbb alkotóelem adja a parfüm nevét. A citrusok hozzáadásával frissességet, eleganciát sugároznak, míg a tartósságért a minőségi alapanyagok a felelősek, melyek egyedi jelleget kölcsönöznek minden egyes illatnak. Az Atelier Cologne unisex parfümjei nem csupán fantasztikus illatukkal emelkednek ki a tömegből, de minőségi francia üvegből készült, és kézműves bőrelemekkel díszített, stílusos üvegcséivel is megragadják a figyelmet.

„A terv az volt, hogy Keletre vitorláznak. A hullámok hívták őket… Kalandra vágytak. Közös céljuk volt, hogy felfedezzék, kik is valójában. Amikor partra léptek, álmuk valósággá vált. A hangulat szinte szikrázott. Elindultak a távoli fények felé.”
Elektromossággal, szikrákkal teli illat az új kezdet izgalmáról és a számtalan ragyogó benyomásról, amiben az úton részünk van. A Poivre Electrique végigkísér.

Az Atelier Cologne egy nagyon szívemhez közelálló ház, még ha nem is viselem az illatait, de egy tényleg jó meglátású ház, ötletekkel, krafttal, nem megy birkamód a többiek után. Egy 2016-os illatról lesz szó, az Orient Collection tagja a Poivre Elecrique.

Borsokkal indít, még inkább a borsok táncával. Hagyományos fekete bors, majd rózsabors, már csak azért is érdemes az illattal ismerkedni,mert a két borsjegy ilyen szépen ritkán szagolható/hasonlítható . Van egy gyönyörű paprika-jegye is,nekem a kápia ugrik be, mert nagyon feszes, üde, piros és ress, közben meg simul is -bár hogy erről valójában szó van-e, azt nem tudom-, érezni a cédrust, de én itt csak a fásságát érzem, ez sem utolsó,mert nem jellemző,hogy egy cédrusnak elsősorban a fája érezhető, a rózsa csak átsuhan,kiemel.

Ez egy gyönyörű utazás, lassú, elmélyült, olyan,amikor minden a helyén van. Szépen hangolt illat, tökéletes hatósugárral . A férfimon -szigorú ingben, öltönyben- valami őrült pikáns és izgató, borsban az egyik jeleskedő, még akkor is, ha a Comme de Garsons már beleivódott a borsok vezérmezőnyébe


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét.

Adatok
Fűszeres illat
Atelier Cologne
3700591227035
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
ATELCPOIEL100
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
arfalo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac