Flabo blog

Hogyan születtünk

2019.03.24 07:51
Bolvári József
Hogyan születtünk

Bolvári József vagyok. 2019. márciusában indult a www.flabo.hu webáruház, mely egy korábbi ötlettől vezérelve parfüm értékesítéssel foglalkozik.

2018 decemberében karácsonyi ajándékot kerestem a feleségemnek ezért bementem az "M" betűs német drogériába. Bevallom sokalltam a 38.000 Ft-ot kiadni a kiválasztott Bvlgari parfümért, így hát másnap körbenéztem az interneten is. Ugyanazt a parfümöt 15.000 Ft-ért találtam meg, azonban a termékekről kapott információval és a vásárlás nyújtotta élménnyel nem voltam maximálisan elégedett. A nagy árkülönbség miatt a netes rendelés mellett döntöttem, de megfogant a flabo.hu parfüm webáruház ötlete.

 

Szerettünk volna egy olyan online boltot, ahol kiváló minőségű női és férfi parfümöket kaphattok és mindezekhez professzionális szolgáltatások párosulnak úgy, hogy az árak is megfizethetők maradnak. Egy olyan webáruház létrehozását álmodtuk meg, ahol van időnk foglalkozni a vevőkkel, ahol figyelünk arra, hogy kik a beszállítóink, ahol természetes, hogy csak eredeti és kiváló minőségű termékeket kaphattok. Mindezeknek természetes velejárója, hogy nem tudunk árban mindig a legkedvezőbbek lenni. Úgy gondoljuk, hogy a nyújtott szolgáltatás minősége ezáltal magasabb lehet, és ti elégedettebbek lesztek.

 

Hazai és külföldi beszállítókkal, futárcégekkel, programozókkal és még sok-sok mindenki mással kellett egyeztetni, hogy megvalósulhasson az álmunk. Az előkészítést követően 2019 március 19-én elindult, és ténylegesen is működni kezdett a flabo.hu. Így lett a mi álmunkból a ti élményetek.

 

Igyekszünk a kínálatunkat, illetve az elérhető szolgáltatások körét is folyamatosan bővíteni. Rengeteg ötlettel rendelkezünk, melyek megvalósítása folyamatos, ezért, ha érdeklődsz egy termék iránt, de nem találod az oldalunkon, vagy van valami elképzelésed, de nem tudod, hogy meg tudjuk-e oldani kérem, keresd bátran ügyfélszolgálatunkat, hátha tudunk megoldást találni. Mit gondoltok, nagy fába vágtuk a fejszénket?

 

Bizalmatokat köszönve

Bolvári József

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.