Flabo blog

2020.11.15 15:44
Bolvári József
Sport - parfüm

Sport. A szó hallatán sokunknak a sikersportágak jutnak eszébe. Vízilabda, úszás, kajak-kenu, kézilabda, és még hosszasan sorolhatnánk. Ezek mind-mind olyan sportágak, melyekben többszörös olimpiai és világbajnokokkal rendelkezünk. De eszünkbe juthat az EB-re nemrég kijutó labdarúgó válogatottunk is. Ma azonban egy olyan, kevesebb nyilvánosságot kapó sportot szeretnék megemlíteni, melyben szintén nagyhatalomnak számítunk, hiszen számos világbajnokkal rendelkezünk. Ez a sport a testépítés.

2020.11.07 12:00
Bolvári József
Hamis parfüm - honnan, miért?

A parfümök piacán van egy állandóan aktuális kérdés, melyről mindenki hallott, mindenki foglalkozik vele, természetesen mindenki ért hozzá –hisz magyarok vagyunk-, de ennek ellenére rendszeresen beleszaladhattok abba, hogy hamis parfümöt kaptok. Egy korábbi bejegyzésben (Hamis vagy eredeti) már foglalkoztunk ezzel a témával, azonban most további szemszögből feszegessük ezt a sokak számára igen kényes témát.

2020.10.19 20:34
Bolvári József
Hogyan válasszunk magunkhoz illő parfümöt

Az ősz színei, a hűvösebb időjárás, a természet bezárkózása mind-mind rányomják a bélyegüket a hangulatunkra, így a fenti kérdés nem is lehetne aktuálisabb. Előzzük meg a depressziót és válasszunk igazán magunkhoz illő parfümöt, mely képes a legrosszabb napjainkba is egy kis élményt varázsolni. Egy kedves kérésnek eleget téve, megpróbálok segíteni abban, hogy hogyan induljatok el.

2020.10.06 18:33
Bolvári József
Az ideális parfüm

Kora őszi délutánon fürdőzöm a fák lombjai között átszűrődő melengető napfényben. A természet csendjéből árad a harmónia, melyet egyedül a madarak csicsergése tör meg. Ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy milyen tökéletes minden. A minket körülvevő világ megkomponálása pont olyanra sikeredett, amilyennek lennie kell. Ehhez az ideális állapothoz tökéletesen illik a parfümöm örömmel eltöltő illata.

2020.06.01 11:55
Bolvári József
Parfüm alternatív felhasználása

A legnagyobb óvatosságunk ellenére előfordulhat azonban, hogy olyannal leszünk „gazdagabbak”, mely nem nő a színünkhöz. Alapvetően két különböző esetet kell elkülönítenünk. Mindkét eset kezelhető a parfüm alternatív felhasználásával, csak más és más módon. Adok néhány tanácsot, amivel az ilyen helyzeteket jól orvosolhatjuk.

2020.05.26 20:22
Bolvári József
Parfüm vásárlás a neten

Többször találkoztam azzal a kérdéssel, hogyan lehet egy parfümöt a neten kipróbálni mielőtt megveszem? A válasz nagyon egyszerű: a technika jelenlegi állása szerint sehogy. De hát akkor honnan tudom, hogy mit veszek?

2020.04.02 17:34
Bolvári József

Rengeteg információval találkozhattok az interneten a különböző típusú arcmaszkokkal kapcsolatban. Rengeteg helyen hosszasan taglalják, hogy melyik mennyire véd, melyik jó, melyik nem. Engedjétek meg, hogy most egy személyes hangvételű cikk keretében megosszam a témával kapcsolatos saját véleményem.

2020.03.17 19:18
Bolvári József

A COVID-19 (közismert nevén: koronavírus) terjedése átértékeli a webáruházak, és a webáruházakban történő vásárlás jelentőségét. Mindennap hallhatjuk a hírekben, hogy hány új megbetegedést regisztráltak. Hallhatjuk, hogy a vírusnak jelenleg még nincs ellenszere, ezért törekedjünk a megbetegedés megelőzésére, a naponta többszöri alapos kézmosással, fertőtlenítéssel. A hivatalos szervek rendszeresen felhívják a figyelmünket arra, hogy ne menjünk nagy tömegbe, sőt lehetőleg kerüljük a másokkal való közvetlen kontaktust, igyekezzünk minimalizálni a személyes érintkezéseket mint pl. a kézfogást, ölelést. Ezért is jut a gazdaságban egyre nagyobb szerep a webáruházaknak.

2020.03.03 18:02
Bolvári József

A Calvin Klein egy olyan globális márka, amely merész, progresszív ugyanakkor vonzó és gyakran minimalista esztétikával rendelkezik. Calvin Klein világszerte kiindulási pontként szolgál a feszültség, a szikrázó ötletek és az előre nem látható valóságok létrehozására. Céljuk, hogy a provokatív és lenyűgöző képekkel inspirálják a közönségüket. Bátor gondolkodásra és az ismeretlen felfedezésére ösztönözzenek. Arra törekszenek, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a világra, felébresszék a szenvedélyt, megtestesítsék a hitelességet és üdvözöljék az egyéniséget.

2020.01.05 18:36
Bolvári József
Pierre Montale, az Oud francia nagykövete

Pierre Montale története rendkívül lenyűgöző. Szűk két évtized alatt a márka a luxus illatok szerelmeseinek egyik kedvenc márkájává vált.

2019.12.19 19:55
Bolvári József
Mit vegyek fel?

Itt álok a gardrób előtt és teljesen tanácstalan vagyok. Már csak néhány óra van a randiig és fogalmam sincs, hogy melyik ruhát vegyem fel. Már csak néhány óra van ...

2019.10.06 18:31
Bolvári József
Babaillat

Az emberek számára rengeteg felejthetetlen és egyben ellenállhatatlan illat létezik. Gondoljunk csak az eső illatára, a frissen vágott fű illatára, vagy pedig a babák illatára. Minden anya kellemes nosztalgiával gondol a babaillatra. Senki sem tudja biztosan, honnan jön ez az édes illat, de abban mindenki biztos, hogy sosem érzett ennél mámorítóbbat.

2019.09.13 19:52
Bolvári József
Mire képes egy illat?

A jó parfüm fegyver, mely mesél rólunk. Magával ragad és érzelmeket közvetít. A bőr aromájával harmonizálva teszi felejthetetlenné vagy éppen erotikussá az illatunkat, de tudat alatt egy kapcsolat sorsát is eldönthet.

2019.05.20 21:26
flabo.hu

Tudjátok mi a közös a következőkben? …Baby One More Time, Toxic, Oops!… I Did It Again. Igen, ezek mind-mind Britney Spears dalai. Az 1981-ben született énekesnő azonban ennél sokkal több mindenben próbálta ki magát.

2019.05.19 12:47
flabo.hu
Palvin Barbara

Palvin Barbi lett a Nina Ricci új parfümjének az arca

Óriási megtiszteltetést érte a modellt, ugyanis az egyik legnagyobb márka kampányában szerepelhet. Olvashatjuk a Cosmopolitanban, a Nina Ricci új arca linken.

2019.05.18 05:44
flabo.hu

Jobban egymásra hangolódtok a pasiddal, ha páros parfümöt használtok? Ha szeretnéd megtudni, ajándékozd meg magad és a szerelmed egy illatpárossal, hogy kiderítd, tényleg extra összhangot ad-e, ha passzolnak a parfümök.

2019.03.24 08:21
flabo.hu

Többen kérdeztétek, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti parfümöt a hamistól. Megpróbálok segíteni ebban a témában.

 

2019.03.24 07:51
flabo.hu

Bolvári József vagyok. 2019. márciusában indult a www.flabo.hu webáruház, mely egy korábbi ötlettől vezérelve parfüm értékesítéssel foglalkozik.

2019.03.17 18:50
A parfüm trükkjei

A jó parfüm nagyon sokat számít. Az is, hogy mennyit fújunk magunkra. Van, aki szinte parfümben fürdik, és már-már émelyítő illatfelhőben létezik, és van, akin semmit sem érzeni, mert nem megfelelően használja kedvenc illatát. Hogyan kell pontosan és szakszerűen tárolni és használni az illatot, hogy egész nap kellemesen érezhető legyen rajtad?

Ahol szeretnéd, hogy megcsókoljanak

Millió dolog befolyásolja, hogy a parfüm illata mennyire lesz tartós a használat után. A minőség és hasonló tényezők mellett az is nagyon fontos, hogy hogyan használod, vagyis például az, hogy hova fújod. Ahhoz, hogy minél tovább megmaradjon az illat a bőrödön, érdemes megtalálni a legfontosabb pulzuspontokat.

Webáruház készítés