Flabo blog

2022.09.23 10:13
Bolvári József
Hétköznapi parfüm hősök

Hősök azok, akik megmentik a világot. Akiket a tévében látunk, amint legyőzik a gonoszt, vagy éppen megakadályozzák a Föld és az emberiség pusztulását. Legalábbis ez jut először eszünkbe róla. Azonban ennél sokkal több hős él közöttünk.

2022.06.09 18:43
Bolvári József
A virágok királynője

Rózsa az egyik legősibb virágunk, melyet több mint 5000 éves írásos emlékek is megerősítenek. Közkedvelt volt a rómaiak körében, akik számos gyógyszert és édességet készítettek belőle, sőt az illóolaját is előszeretettel használták. Különlegessége még, hogy megfelelő gondozás mellett kiemelkedően hosszú életű lehet.

2022.05.14 19:46
Bolvári József
Ilyen parfümöt ne

Amikor a parfüm szóba kerül, rövid időn belül felmerül a kérdés, milyent vegyek? Valamennyi cég oldalán találhattok leírásokat, melyek segíthetnek a kérdés megválaszolásában. A blogunkban mi is többször foglalkoztunk ezzel a témával, remélhetőleg sokak megelégedésére. Most azonban nem azt mondjuk meg, hogy mit vegyél, hanem azt, hogy mit ne.

2022.02.19 16:49
Bolvári József
Parfüm a gamer szolgálatában

Amikor a gamerekre gondolunk, sokaknak a pattanásos, szemüveges tinédzserek jutnak eszükbe, akik egész nap a gép előtt görnyedve élik mindennapjaikat. Társas kapcsolatuk kimerül a számítógépek és a játékok szeretetében. Biztos, hogy ők a gamerek és hogy jön ide egy webshopban vásárolt márkás parfüm?

2022.01.29 14:06
Bolvári József
A megosztó Valentin nap

Érzelmekkel teli meghitt ünnep vagy pedig a forgalom növelése érdekében kitalált kereskedelmi fogás? Az egyik leginkább megosztó ünnep a Valentin nap.

2021.12.19 17:51
Bolvári József
Fenntartható divat

Szereted a parfümöket, a sikkes ruhákat, a mutatós órákat, a táskákat? Szeretsz divatosan és ízlésesen öltözködni? Gondolkodtál már azon, hogy mindennek milyen hatása van a környezetünkre? Beszéljünk róla.

2021.12.07 19:00
Bolvári József
A 30-as éveid a legszebbek

Emlékeztek a Hirtelen 30 című romantikus filmre? A 13 éves Jennanak elege van a gyerekkorból és felnőtt szeretne lenni. Ez a kívánsága a születésnapján teljesül, másnap 30 éves vonzó nőként ébred. A Jennifer Garner által formált karakter szembesül a felnőtt kor nehézségeivel.

2021.11.14 09:17
Bolvári József
A 20-as éveid a legszebbek

Amikor az ember elkezd nosztalgiázni, végigtekint az életén. Sorra veszi, hogy az egyes években, évtizedekben mi minden történt vele. Az emlékek azonban kicsit csalókák, mert a rossz dolgokat hajlamosak vagyunk elfelejteni és csak a szépre emlékezünk.

2021.10.10 18:44
Bolvári József
Hugo Boss-t is meglepte

Az ismert és méltán elismert Hugo Boss divatház az Annick Menardoval és Christian Dussoulier-rel való együttműködés eredményeként 1998-ban piacra dobta az új fűszeres férfi parfümjét.

2021.09.20 08:00
Bolvári József
Tudtad, hogy ...

Mindig is tudtuk a parfüm egy nagyon sokoldalú dolog. Az alábbi bejegyzésben összegyűjtöttünk néhány dolgot, mely a fenti állítást igazolja.

2021.09.05 14:10
Bolvári József
Gyümölcsös illatok

Mindannyiunknak meg van a kedvenc gyümölcse, melyet az íze és/vagy illata miatt imádunk. Ezt a rajongást használja ki a kozmetikai ipar, amikor első pillanatra könnyűnek tűnő, gyümölcsös jegyekkel gazdagított parfümökkel örvendeztetnek meg minket.

2021.08.07 19:20
Bolvári József
Illatok és állatok

Az illatok fontos szerepet töltenek be az emberek között, azonban az állatok életét még inkább befolyásolják. Sokuknál sokkal nagyobb jelentőséggel bír, mint a látásuk, vagy hallásuk. Ez az állítás különösen igaz azokra, melyek igen kifinomult szaglószervvel rendelkeznek.

2021.07.25 18:21
Bolvári József
Fűszeres illatok

Édesek, melegek és pont ettől különlegesek. Mindenki ismeri őket és mindenkinek van kedvence. Az illatjegyeket bemutató sorozatunk mostani részében a fűszeres parfümök csábító világával foglalkozunk.

2021.06.23 18:27
Bolvári József
Friss illatok

A hűvös tavasz után beköszöntött a kánikula, melyet vagy a vízparton vagy légkondicionált szobában tudunk csak átvészelni. Ilyen időben felértékelődik az éjszakák frissítő és felüdítő nyugalma. Ugyanakkor ideális ez az időszak az egész évi munka utáni nyaraláshoz, kikapcsolódáshoz. Mindezek miatt érdemes a használt parfümjeinket is átgondolni.

2021.06.07 16:36
Bolvári József
Virágos illatok

Sokan azt az igazolást keresik egy női parfümben, mely megkülönbözteti őket a többiektől. Olyan illatszert keresnek, amely egyedi, és viselőjét különleges érzéssel tölti el. Egy olyan illatot, mely nyomot hagy az emberekben és nagyon sok mindent elmond arról, aki hordja.

2021.05.20 11:50
Bolvári József
Legjobb parfümök hódításra vágyó hölgyeknek

Az internet tele van olyan cikkekkel, melyek megmutatják, hogy melyik az a legjobb női parfüm melyet, ha megveszel - és használsz -, garantáltan meghódítod a kiszemelt férfit. Szokásunkhoz híven mi most egy másik oldalról közelítjük és mutatjuk be a jelenséget. Ugyanis nem a termék oldaláról közelítjük meg, hanem rajtad van a hangsúly!

2021.05.06 09:20
Bolvári József
2021-es férfi parfüm trendek

2021 egy változásokban és reményekben gazdag év. A gazdasági és társadalmi mélypontok után remény mutatkozik a kilábalásra. A hazai és a nemzetközi élet rezdülései, pozitív hírei megjelennek a parfüm trendekben is. Szerencsére az optimizmus átvette a hatalmat a trendi illatok világában is. Év elején a komolyabb illatok iránt volt nagy kereslet, azonban a tavasz elmúltával és a nyár közeledtével ez megváltozott.

3+1 hétköznapi szokás, ami tönkrevághatja a legjobb parfümöd hatását is

Mindannyian tudjuk, hogy a megfelelő minőségi parfüm csodákra képes. Nemcsak a te hangulatodat javítja, de a csábítás láthatatlan fegyvereként is kiválóan használható. Azonban bizonyos szokások éppen ellenkező hatást váltanak ki. Még ha te nem is veszed észre, a környezeted biztosan érezni fogja. Ezért kell erre figyelmet fordítanunk.

2021.04.13 11:51
Bolvári József
2021-es női parfüm trendek

2021 sok tekintetben különleges év. A két évvel korábban kirobbant járvány egyre erőteljesebben érezteti hatását. A gazdasági életre gyakorolt hatás rányomja mindennapjainkra is a bélyegét. Megváltoztak a szokásaink, sokkal komorabbak lettünk és jobban vágyunk a pozitív érzelmekre.

2021.04.01 10:21
Bolvári József
Parfüm vásárlás bankkártyás fizetéssel

Magyarországon online vásárlások esetén a leginkább elterjedt fizetési mód a készpénzzel történő, utánvétes vételár kiegyenlítés. Az utánvéttel mellett webáruházunkban elérhető az előreutalás is, illetve lehetővé tettük a bankkártyával történő fizetést is. Ez utóbbi menetét és előnyeit szeretném bemutatni.

2021.03.26 13:47
Bolvári József
Felejthetetlen illatok Húsvétra

A Húsvétról általában nem a parfümök jutnak az eszünkbe. Sokkal inkább a gyerekek megajándékozása, a húsvéti tojás, a húsvéti sonka, a húsvéti nyúl, a böjt vége és természetesen Jézus Krisztus feltámadása is. Pedig …

2021.03.22 09:34
Bolvári József
Részletes és sokrétű információk

Tapasztaltátok-e már azt, hogy az interneten kerestek egy női vagy férfi parfümöt és amikor megtaláljátok, vagy egyáltalán nincs róla leírás, vagy pedig csak nagyon kevés információt kaphattok róla?

2021.03.03 14:43
Bolvári József
Korrekt készlet információ

Összegyűjtöttük azokat az érveket, melyek a webáruházunkban történő online parfüm vásárlás mellett szólnak. Az egyes érveket részletesen is kifejtjük, így megértheted, hogy mi ösztönzött minket az egyes megoldások kialakításánál.

Kérünk, hogy olvasd el, és ha téged is meggyőztek, akkor üdvözlünk a vásárlóink népes táborában.

2021.02.22 11:12
Bolvári József
A tökéletes női parfüm

A megfelelő női illat megtalálása sokszor nem könnyű feladat. Szinte mindenki megtapasztalta már, hogy milyen nehéz, hiszen számos nagyon kellemes illatszer létezik. Mivel a parfüm kínálat szinte határtalan, valamennyi árkategóriában találhatunk minden ízlésnek megfelelő női illatot. A döntés azért nehéz, mert amilyen nagy a kínálat, olyan nagyok az igények is.

2021.02.05 10:48
Bolvári József
Férfi parfümök TOP10

A néhány napja megjelent női parfümök TOP10-es listáját bemutató nagysikerű bejegyzés folytatásaként a hölgyek véleményét is kikérve összeállítottuk a legjobb férfi parfümök TOP 10-es rangsorát. Nagy örömünkre szolgált a jobbnál jobb minőségi parfümök közötti válogatás, mely egyúttal meg is nehezítette a dolgunkat.

2021.01.26 10:57
Bolvári József
Női parfümök TOP10

A legjobb női parfüm kiválasztása nem könnyű feladat. Több szempont szerint felállíthatjuk a magunk top10-es listáját. Beszélhetünk legtartósabb női parfümről, legnépszerűbb illatról, legextravagánsabb női parfümről, legdrágább illatszerről, de akár a legjobb minőségű női parfümről is.

2021.01.10 13:54
Bolvári József
Újévi lendület

Az egész évi fáradságos munka után jön az ünnepi eszem-iszom és az újévi bulik ideje. Így kissé fáradtan lehangoltak lehetünk, ha belegondolunk, hogy a tél vége még messze van. Adok néhány ötletet, amivel az év első két hónapját is feldobhatod!

Az illatok akár karcsúbbá és boldogabbá is tehetnek

Az illatok és az illatok világa –melyet az orrunk közvetít a számunkra- rendkívül hatalmas és változatos. A legtöbb embernek azonban nagyon nehéz leírnia és elmondania, hogy milyen illatokat, szagokat érez. Sokkal könnyebben megjegyezzük a színeket és a hangokat, hiszen a tudattalan gondolkodásunk is előnyben részesíti a képeket és a szavakat. Megpróbálom bemutatni, hogy az egyes eredeti illatok milyen hatással lehetnek ránk, emberekre nézve.

2020.12.04 14:26
Bolvári József
Egy hangulatos téli este

Sokan vagyunk olyanok, akik nem igazán szeretjük az év leghidegebb évszakát, a telet. Sokkal közelebb áll hozzánk a napfény, a homokos tengerpart eredeti illata, vagy egy közeli tóban való fürdőzés. Amikor pedig a bejárati ajtón kilépve megcsapja az orrunkat a hideg, akkor legszívesebben visszafordulnánk a jó meleg lakásba. Egy régi mondás szerint nincs rossz idő, csak nem megfelelően megválasztott ruházat. A folytatásban megpróbálom nektek megmutatni, hogy a késő ősz és a tél nemcsak az év leghidegebb, de a leghangulatosabb időszaka is lehet.

2020.11.15 15:44
Bolvári József
Sport - parfüm

Sport. A szó hallatán sokunknak a sikersportágak jutnak eszébe. Vízilabda, úszás, kajak-kenu, kézilabda, és még hosszasan sorolhatnánk. Ezek mind-mind olyan sportágak, melyekben többszörös olimpiai és világbajnokokkal rendelkezünk. De eszünkbe juthat az EB-re nemrég kijutó labdarúgó válogatottunk is. Ma azonban egy olyan, kevesebb nyilvánosságot kapó sportot szeretnék megemlíteni, melyben szintén nagyhatalomnak számítunk, hiszen számos világbajnokkal rendelkezünk. Ez a sport a testépítés.

2020.11.07 12:00
Bolvári József
Hamis parfüm - honnan, miért?

A parfümök piacán állandóan aktuális kérdés az eredeti parfüm – nem eredeti illat. Mindenki hallott, mindenki foglalkozik vele, természetesen mindenki ért hozzá –hisz magyarok vagyunk-, de ennek ellenére rendszeresen beleszaladhattok abba, hogy hamis parfümöt kaptok. Egy korábbi bejegyzésben (Hamis vagy eredeti) már foglalkoztunk ezzel a témával, azonban most további szemszögből feszegessük ezt a sokak számára igen kényes témát.

2020.10.19 20:34
Bolvári József
Hogyan válasszunk magunkhoz illő parfümöt

Az ősz színei, a hűvösebb időjárás, a természet bezárkózása mind-mind rányomják a bélyegüket a hangulatunkra, így a fenti kérdés nem is lehetne aktuálisabb. Előzzük meg a depressziót és válasszunk igazán magunkhoz illő eredeti parfümöt, mely képes a legrosszabb napjainkba is egy kis élményt varázsolni. Egy kedves kérésnek eleget téve, megpróbálok segíteni abban, hogy hogyan induljatok el.

2020.10.06 18:33
Bolvári József
Az ideális parfüm

Kora őszi délutánon fürdőzöm a fák lombjai között átszűrődő melengető napfényben. A természet csendjéből árad a harmónia, melyet egyedül a madarak csicsergése tör meg. Ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy milyen tökéletes minden. A minket körülvevő világ megkomponálása pont olyanra sikeredett, amilyennek lennie kell. Ehhez az ideális állapothoz tökéletesen illik a parfümöm örömmel eltöltő eredeti illata.

2020.06.01 11:55
Bolvári József
Parfüm alternatív felhasználása

A legnagyobb óvatosságunk ellenére előfordulhat azonban, hogy olyan parfümmel leszünk „gazdagabbak”, mely nem nő a színünkhöz. Alapvetően két különböző esetet kell elkülönítenünk. Mindkét eset kezelhető a parfüm alternatív felhasználásával, csak más és más módon. Adok néhány tanácsot, amivel az ilyen helyzeteket jól orvosolhatjuk.

2020.05.26 20:22
Bolvári József
Parfüm vásárlás a neten

Többször találkoztam azzal a kérdéssel, hogyan lehet egy parfümöt a neten kipróbálni mielőtt megveszem? A válasz nagyon egyszerű: a technika jelenlegi állása szerint sehogy. De hát akkor honnan tudom, hogy mit veszek? Hogyan járjak el helyesen az online parfüm rendelés előtt?

2020.04.02 17:34
Bolvári József

Rengeteg információval találkozhattok az interneten a különböző típusú arcmaszkokkal kapcsolatban. Rengeteg helyen hosszasan taglalják, hogy melyik mennyire véd, melyik jó, melyik nem. Engedjétek meg, hogy most egy személyes hangvételű cikk keretében megosszam a témával kapcsolatos saját véleményem.

2020.03.17 19:18
Bolvári József

A COVID-19 (közismert nevén: koronavírus) terjedése átértékeli a webáruházak, és a webáruházakban történő vásárlás jelentőségét. Mindennap hallhatjuk a hírekben, hogy hány új megbetegedést regisztráltak. Hallhatjuk, hogy a vírusnak jelenleg még nincs ellenszere, ezért törekedjünk a megbetegedés megelőzésére, a naponta többszöri alapos kézmosással, fertőtlenítéssel. A hivatalos szervek rendszeresen felhívják a figyelmünket arra, hogy ne menjünk nagy tömegbe, sőt lehetőleg kerüljük a másokkal való közvetlen kontaktust, igyekezzünk minimalizálni a személyes érintkezéseket mint pl. a kézfogást, ölelést. Ezért is jut a gazdaságban egyre nagyobb szerep a webáruházaknak.

2020.03.03 18:02
Bolvári József

A Calvin Klein egy olyan globális márka, amely merész, progresszív ugyanakkor vonzó és gyakran minimalista esztétikával rendelkezik. Calvin Klein világszerte kiindulási pontként szolgál a feszültség, a szikrázó ötletek és az előre nem látható valóságok létrehozására. Céljuk, hogy a provokatív és lenyűgöző képekkel inspirálják a közönségüket. Bátor gondolkodásra és az ismeretlen felfedezésére ösztönözzenek. Arra törekszenek, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a világra, felébresszék a szenvedélyt, megtestesítsék a hitelességet és üdvözöljék az egyéniséget.

2020.01.05 18:36
Bolvári József
Pierre Montale, az Oud francia nagykövete

Pierre Montale története rendkívül lenyűgöző. Szűk két évtized alatt a márka a luxus illatok szerelmeseinek egyik kedvenc márkájává vált.

2019.12.19 19:55
Bolvári József
Mit vegyek fel?

Itt álok a gardrób előtt és teljesen tanácstalan vagyok. Már csak néhány óra van a randiig és fogalmam sincs, hogy melyik ruhát vegyem fel. Már csak néhány óra van ...

2019.10.06 18:31
Bolvári József
Babaillat

Az emberek számára rengeteg felejthetetlen és egyben ellenállhatatlan illat létezik. Gondoljunk csak az eső illatára, a frissen vágott fű illatára, vagy pedig a babák illatára. Minden anya kellemes nosztalgiával gondol a babaillatra. Senki sem tudja biztosan, honnan jön ez az édes illat, de abban mindenki biztos, hogy sosem érzett ennél mámorítóbbat.

2021.05.15 19:52
BM
Mire képes egy illat?

A jó parfüm fegyver, mely mesél rólunk. Magával ragad és érzelmeket közvetít. A bőr aromájával harmonizálva teszi felejthetetlenné vagy éppen erotikussá az illatunkat, de tudat alatt egy kapcsolat sorsát is eldönthet.

2019.05.20 21:26
Bolvári József
Britney Spears

Tudjátok mi a közös a következőkben? …Baby One More Time, Toxic, Oops!… I Did It Again. Igen, ezek mind-mind Britney Spears dalai. Az 1981-ben született énekesnő azonban ennél sokkal több mindenben próbálta ki magát.

2019.05.19 12:47
Bolvári József
Palvin Barbara

Óriási megtiszteltetést érte a Palvin Barbara modellt, ugyanis az egyik legnagyobb és legismertebb kozmetikai márka, a Nina Ricci kampányában szerepelhet. Ugyanis őt választották meg a Bella nevű új parfümjük reklámarcának.

2019.05.18 05:44
Bolvári József
Páros parfüm

Jobban egymásra hangolódtok a pároddal, ha páros parfümöt használtok? Ha szeretnéd megtudni, ajándékozd meg magad és a szerelmed egy illatpárossal, hogy kiderítd, tényleg extra összhangot ad-e, ha passzolnak a parfümök.

2019.03.24 08:21
Bolvári József

Többen kérdeztétek, hogy hogyan lehet megkülönböztetni az eredeti parfümöt a hamistól. Megpróbálok segíteni ebben a témában.

 

2019.03.24 07:51
Bolvári József
Hogyan születtünk

Bolvári József vagyok. 2019. márciusában indult a www.flabo.hu webáruház, mely egy korábbi ötlettől vezérelve parfüm értékesítéssel foglalkozik.

2019.03.17 18:50
Bolvári József
A parfüm trükkjei

A jó parfüm nagyon sokat számít. Az is, hogy mennyit fújunk magunkra. Van, aki szinte parfümben fürdik, és már-már émelyítő illatfelhőben létezik, és van, akin semmit sem érzeni, mert nem megfelelően használja kedvenc illatát. Hogyan kell pontosan és szakszerűen tárolni és használni az illatot, hogy egész nap kellemesen érezhető legyen rajtad?

2019.03.13 18:37
Bolvári József
Ahol szeretnéd, hogy megcsókoljanak

Millió dolog befolyásolja, hogy a parfüm illata mennyire lesz tartós a használat után. A minőség és hasonló tényezők mellett az is nagyon fontos, hogy hogyan használod, vagyis például az, hogy hova fújod. Ahhoz, hogy minél tovább megmaradjon az illat a bőrödön, érdemes megtalálni a legfontosabb pulzuspontokat.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.