Flabo blog

Britney Spears

2019.05.20 21:26
Bolvári József
Britney Spears

Tudjátok mi a közös a következőkben? …Baby One More Time, Toxic, Oops!… I Did It Again. Igen, ezek mind-mind Britney Spears dalai. Az 1981-ben született énekesnő azonban ennél sokkal több mindenben próbálta ki magát.

Tudjátok mi a közös a következőkben?

…Baby One More Time, Toxic, Oops!… I Did It Again. Igen, ezek mind-mind Britney Spears dalai. Az 1981-ben született énekesnő azonban ennél sokkal több mindenben próbálta ki magát.

A zenélésen kívül szerepelt a Pepsi cég hiressé vált reklámjában, ezenkívül 4 könyvet adott már ki, 7 DVD-je jelent meg, babát is mintáztak róla, illetve videojátékban is szerepelt. Azonban ne feledkezzünk meg arról sem, hogy több női parfümhöz is a nevét adta.

A Britney Spears parfümök igyekeznek lemásolni az énekesnő életstílusát. 2004-ben jelent meg első, Elizabeth Arden által tervezett parfümje, ami a "Curious" nevet kapta.

2005 szeptemberében jelent meg a máig népszerű "Fantasy" nevű eredeti, hölgyek számára tervezett parfümje, melyet szintén Elizabeth Arden tervezett.

Ezt követően jött az In Control Curious 2006-ban, ami egy különleges minőségi illat lett, többek között cukor, orchidea, vanília és szantál illatjegyei is felfedezhetők benne.

Ezt a Midnight Fantasy követte 2007-ben, mely a fiatalabb rajongóit célozta meg. Ez az édes illat gyümölcsök keverékét hordozza magában. 2007-ben dobta piacra a Believet, amiben édes gyümölcsök, lágy virágok, és ámbra illatát zárták az üvegcsébe. Ugyanebben az évben jelent meg a Curious Heart, ami szinte ugyanaz, mint a Curious, csak a színben, és az üvegben van eltérés.

2009-ben újabb két kitűnő női parfümöt dobott piacra a popsztár, a Circus Fantasyt, valamint a Hidden Fantasyt.

2010-ben került a boltok polcaira, a Radiace névre hallgató kedvelt női illata.

Sok-sok illat után, 2016. júliusában megjelent egy új női parfümje, mely hamar közönségkedvencé vállt. Az énekesnő 20. illata a Private Show nevet kapta. "A Private Show az egyik legnagyobb szenvedélyemet ünnepeli --- a táncot!"- mondta Britney.

A következő évben ezt egy kicsit tovább fejlesztették. Az új illat VIP Private Show címmel 2017-ben jelent meg.

A következő év sem telt tétlenül, hiszen 2018-ban kiadták a "Sunset Fantasy" nevű női parfümöt.

Kíváncsian várjuk az újabb és újabb Britney parfümöket. A kedvenc illatotokat keressétek a flabo.hu oldalon és legyetek részesei az Britney Spears életérzésnek.

(Források: wikipedia.hu, https://www.instagram.com/britneyspears/?utm_source=ig_embed)

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.