Flabo blog

Britney Spears

2019.05.20 21:26
flabo.hu

Tudjátok mi a közös a következőkben? …Baby One More Time, Toxic, Oops!… I Did It Again. Igen, ezek mind-mind Britney Spears dalai. Az 1981-ben született énekesnő azonban ennél sokkal több mindenben próbálta ki magát.

A zenélésen kívül szerepelt a Pepsi cég hiressé vált reklámjában, ezenkívül 4 könyvet adott már ki, 7 DVD-je jelent meg, babát is mintáztak róla, illetve videojátékban is szerepelt. Azonban ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a több parfümhöz is a nevét adta.

Britney Spears flabo.hu

A Britney Spears parfümök igyekeznek lemásolni az énekesnő életstílusát. 2004-ben jelent meg első, Elizabeth Arden által tervezett parfümje, ami a "Curious" nevet kapta.

2005 szeptemberében jelent meg a máig népszerű "Fantasy" nevű parfümje (https://flabo.hu/Britney-Spears-Fantasy-EDP), melyet szintén Arden tervezett.

Ezt követően jött az In Control Curious 2006-ban, ami egy különleges illat lett, többek között cukor, orchidea, vanília és szantál illata található meg benne.

Ezt a Midnight Fantasy (https://flabo.hu/Britney-Spears-Midnight-Fantasy-EDT) követte 2007-ben, mely a fiatalabb rajongóit célozta meg. Ez az illat édes gyümölcsök keverékét hordozza magában. 2007-ben dobta piacra a Believet, amiben édes gyümölcsök, lágy virágok, és ámbra illatát zárták az üvegcsébe. Ugyanebben az évben jelent meg a Curious Heart, ami szinte ugyanaz, mint a Curious, csak a színben, és az üvegben van eltérés.

2009-ben is két parfümöt dobott piacra a popsztár, a Circus Fantasyt, valamint a Hidden Fantasyt.

2010-ben került a boltok polcaira, a Radiace.

flabo.hu britney spears

Sok-sok illatcsoda után, 2016. júliusában megjelent az új parfümje. Az énekesnő 20. illata a Private Show nevet kapta. "A Private Show az egyik legnagyobb szenvedélyemet ünnepeli --- a táncot!"- mondta Britney.

Ezt egy kicsit tovább fejlesztette és VIP Private Show címmel jelent meg 2017. július 10-én.

2018-ban jelent meg a "Sunset Fantasy" nevű parfümje.

Várjuk az újabb és újabb parfümöket és válogassatok belőlük kedvetekre a flabo.hu oldalon.

(Források: wikipedia.hu, https://www.instagram.com/britneyspears/?utm_source=ig_embed)

Webáruház készítés