Bvlgari Black EDT 40ml

Bvlgari Black EDT 40ml
Bvlgari Black EDT 40ml
Bvlgari Black EDT 40ml
Bvlgari Black EDT 40ml
Bvlgari Black EDT 40ml
Bvlgari Black EDT 40ml

Abszolút konvenciómentes és befogadó lelket kíván, akkor simán hanyatt dől, és megadja magát. Erős, vagány, kihívó, "Na, mihez kezdenél velem?" formátumú pimasz ifjonc. A tiszteletlen, pökhendi és nagyon-nagyon szerethető ifjúság illata, akiben érzed, hogy élet és akarás van.

Kiszerelés:
40ml
Bruttó: 10 990 Ft
Egységár: Bruttó: 275 Ft/ml
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Bvglari Black EDT

Fiatal lázadók illata. A fiatal lázadó nem korosztály és nem külsőség, bár ahhoz is könnyen társítható. Abszolút konvenciómentes és befogadó lelket kíván, akkor simán hanyatt dől, és megadja magát. Erős, vagány, kihívó, "Na, mihez kezdenél velem?" formátumú pimasz ifjonc. A tiszteletlen, pökhendi és nagyon-nagyon szerethető ifjúság illata, akiben érzed, hogy élet és akarás van. Kanyarok, örökös pörgés és hangos jókedv. Csak áll az ember, és mosolyogva nézi a tomboló életet ahogy viháncol.
Kevés illat képes ilyen prompt és egyértelmű reakciót kihozni. Semmiképpen nem tudnám viselni, ahhoz már maradi és szenvelgő öreg tyúk vagyok, de vettem egy üveggel belőle, amit jópár évig fogok sötét és hűvös helyen őrizgetni, és amikor úgy érzem, itt az idő, át fogom nyújtani az én legidősebbemnek, akiből pöpec lázadó lesz, már most jól látszik.

Az illat az Ördög maga....


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét.

Adatok
Bvlgari
783320851896
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
BVLBLA40
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés