Bvlgari Omnia Amethyste EDT 25ml

Bvlgari Omnia Amethyste EDT 25ml
Bvlgari Omnia Amethyste EDT 25ml
Bvlgari Omnia Amethyste EDT 25ml
Bvlgari Omnia Amethyste EDT 25ml
Bvlgari Omnia Amethyste EDT 25ml
Bvlgari Omnia Amethyste EDT 25ml

Maga a tavasz, mély, intenzív, igazi hangulatot árasztó, átrepít egy másik univerzumba. Lágy, nőies fátyol, amiről már megfeledkezek, amikor újra megcsap. Az élet szépséges kiszámíthatatlanságát meséli el ez a parfüm. Csodálatos darab, amit most, hogy a hormonok szanaszéjjel száguldoznak a testemben és majd hőgutát kapok az irodában, értettem meg.

Nem kérek plusz szolgáltatást
Ajándékküldés EXTRA csomag* +1 999 Ft
Ajándékküldés KLASSZIKUS csomag* +790 Ft
Bruttó: 7 999 Ft
Egységár: Bruttó: 320 Ft/ml
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Bvlgari Omnia Amethyste EDT

Az élet szépséges kiszámíthatatlanságát meséli el ez a parfüm. Csodálatos darab, amit most, hogy a hormonok szanaszéjjel száguldoznak a testemben és majd hőgutát kapok az irodában, értettem meg.
Tulajdonképpen egy majdnem 4 éves történet. Első karácsonyra kaptam, mert meséltem neki micsoda őrültségeket műveltem Bulgáriában, és azért ezt vette, mert "nem igazán ismert" és húga polcán meglátta a fehéret. Húga azt mondta, olyat ne vegyen, hát a lila mellett döntött, mert szemetgyönyörködtető a színe, és talán az illat is? Bár lehet meg sem szagolta nem emlékszem.
Elején meglepett a bátor bevállalása, és féltem az illattól, testidegennek tűnt nekem, de használtam majd 3 évig, és most újra de már szerelemből. Hiába 12 év orr esetében is 12 év, és most csak őt tudom elviselni magamon, és ő már akkor tudta, amit én most érzek. Szerelem. Sírig. Ez is. Akármit hoz is az élet, szeretni fogom az emlékeink miatt. Úgy néz ki, egy hónap múlva a kapcsolatunkat sírig tartónak átminősítjük, és tudom hogy aznap is ezt a csodát fogom viselni.
Kívánom mindenkinek, hogy érezze ezt, és átélje ezt.


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét.

Adatok
Virágos illat
Bvlgari
783320952081
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
BVLOMNAME25
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
arfalo.hu arradar.hu