Cacharel Eden EDP 50ml

Cacharel Eden EDP 50ml
Cacharel Eden EDP 50ml
Cacharel Eden EDP 50ml
Cacharel Eden EDP 50ml
Cacharel Eden EDP 50ml
Cacharel Eden EDP 50ml
Cacharel Eden EDP 50ml
Cacharel Eden EDP 50ml

Ez az illat egy ruszalka, aki a téli mocsárból a nádszálakat félretolva emelkedik ki lassan, meztelenül. Minden szürke körülötte, minden kihalt, csak ő lüktet, csak ő él. Egyszerre igéző, elbűvölő és visszataszító. A földből jön, a sárból magából és ahelyett, hogy takargatná ezt, büszkén felszegi a fejét.

Kiszerelés:
50ml
Bruttó: 10 990 Ft
Egységár: Bruttó: 220 Ft/ml
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Cacharel Eden EDP

Ez az illat egy ruszalka, aki a téli mocsárból a nádszálakat félretolva emelkedik ki lassan, meztelenül. Minden szürke körülötte, minden kihalt, csak ő lüktet, csak ő él. Egyszerre igéző, elbűvölő és visszataszító. A földből jön, a sárból magából és ahelyett, hogy takargatná ezt, büszkén felszegi a fejét. Minden illedelmes, ápolt, cicomákkal felaggatott nő láthatatlan és jellegtelen lesz mellette. Ő a földszagú anyag - maga a Nő. Pőrén, sárosan és ellenállhatatlanul. Nem lehet nem odanézni, nem utána fordulni. Megbabonázva, földbe gyökerezett lábakkal áll előtte, aki az útjába kerül és nem mozdul, csak ha ő engedélyt ad, és e kövültségben, mikor már úgy tűnik, nem fokozható a kábulat, kezdi el az igazi varázslást. Minden mozzanata egy költemény, édes vibrálás, puha lágyság. Mert ezt is tudja. MINDENT tud.

Ez a nő méz és méreg. Nagyon veszélyes. Ha érteni nem is, de megsejteni mindenki megsejti a másságát. Nem lehet szó nélkül elmenni mellette. Van akit vonz, van akit taszít, van aki fél tőle és van, aki a lábai elé borul.

Ez a leghíresebb Cacharel illat, erősen citrusos, de cseppet sem fanyar, hisz a vizililiom, a tubarózsa, a mimóza, a jázmin és a gyöngyvirág kellemes lágysága ellensúlyozza a pikáns, fanyar jegyeket. Ahogyan a pacsuli édességét és jól kiegészíti a cédrus, a tonkabab és a szantálfa melegsége.


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét.

Adatok
Virágos illat
Cacharel
3360373048878
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
CACEDE50
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés