Chanel Egoiste EDT 100ml

Chanel Egoiste EDT 100ml
Chanel Egoiste EDT 100ml
Chanel Egoiste EDT 100ml
Chanel Egoiste EDT 100ml
Chanel Egoiste EDT 100ml
Chanel Egoiste EDT 100ml
Chanel Egoiste EDT 100ml
Chanel Egoiste EDT 100ml
Chanel Egoiste EDT 100ml

Felelősség, szeretet, tartás, becsület. Az ideál. Szerencsés nő vagyok mert két olyan férfi is van az életemben aki az ideál közelében sétálgat, sőt megtestesítik azt: az egyiknek a lánya lehetek, a másiknak a felesége.

Kiszerelés:
Nem kérek plusz szolgáltatást
Ajándékküldés EXTRA csomag* +1 999 Ft
Ajándékküldés KLASSZIKUS csomag* +790 Ft
Bruttó: 36 999 Ft
Egységár: Bruttó: 370 Ft/ml
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Chanel Egoiste EDT

Ez az illat számomra megidéz valamiféle homályos ködképet arról, ahogy az én fejemben az ideális férfi megtestesült a 20-as éveim elején. Képzelt képek, amelyeket édesapjukból, idősebb fiú testvérből, családtagokból, televízióban látottakból, olvasott könyvekből, nagy tudású padagógusokból, főnökökből vagy bármely őt ért impulzusból épít fel magában egy leánygyermek és attól kezdve ez lesz valahogyan a mérce, az ideál. Felelősség, szeretet, tartás, becsület. Az ideál. Ez az Egoiste 1990-ből.
Vannak még ilyen példányok a földön akiknek a jellemzőit végtelenségig lehetne sorolni, kezdve attól a felelősségvállalási szándéktól amely a mai fiatalokból hiányzik, folytatva az apró és természetes udvariassági gesztusokon át. Szerencsés nő vagyok, két ilyen férfi is van az életemben aki az ideál közelében sétálgat, sőt megtestesítik azt: az egyiknek a lánya lehetek, a másiknak a felesége, az előbbi 28 éve viseli, az utóbbi még csak egy hónapja.


Az illat maga vérbeli konzervatív férfiillat, Jacques Polge az alkotó személyes kedvence, ha úgy tetszik magáról mintázta ezt a bőrös, aldehides fahéjfelhőt, amit aztán a koriander szépen egyensúlyba hoz és a végeredmény nemhogy nem illeszthető be a mostani vonalba, egy egyszerű hasonlítás bármihez is már sértő az Egoiste szellemiségéhez.

Fejjegyében koriander, brazil rózsafa, szicíliai mandarin és mahagóni. Szívjegyében damaszkuszi rózsa, fahéj és szegfű. Alapjegyében borostyán, dohány, vanília, szantálfa és bőr.


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét.

Adatok
Fűszeres illat
Chanel
3145891144604
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
CHAEGO100
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés