Chanel N°19 EDP 100ml

Chanel N°19 EDP 100ml
Chanel N°19 EDP 100ml
Chanel N°19 EDP 100ml
Chanel N°19 EDP 100ml
Chanel N°19 EDP 100ml
Chanel N°19 EDP 100ml

Valóban mesés! A virágos-zöldes illatok királynője. Kicsit régimódi, kicsit különc, de végtelenül kifinomult és sikkes. Harmonikus, természetesen nőies. Gyönyörű összhangban vannak az illatjegyek, pazar élményt nyújtanak az elejétől a végéig.

Nem kérek plusz szolgáltatást
Ajándékküldés EXTRA csomag* +1 999 Ft
Ajándékküldés KLASSZIKUS csomag* +790 Ft
Bruttó: 49 999 Ft
Egységár: Bruttó: 500 Ft/ml
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Chanel N°19 EDP

Kifogástalan külső, határozott fellépés, vitalitás, kisugárzás, törődés és emberszeretet. A N° 19 ugyanezt sugallja a számomra. Olyan legyél, aki tökéletes harmóniában él környezetével és önmagával, aki pontosan tudja, hol a helye és mi dolga a világban, és teszi azt elkötelezettséggel és kifogástalanul. Mosolyog, amerre jár, segít, akinek csak tud; határozottsága az a fajta, amely felbátorít, és nem azt lesi folyton, ki mit szól ahhoz, amit tesz és ahogyan teszi.

Azt hajtogatom folyton, légy önmagad - légy Egyéniség, ne a divat után szaladgálj, illatok terén sem. Ne érdekeljen, ki mit mond szeretett illatodról. Ne hallgass rá. A te illatod, és kész.

A Chanel N°19 valóban mesés! A virágos-zöldes illatok királynője. Kicsit régimódi, kicsit különc, de végtelenül kifinomult és sikkes. Harmonikus, természetesen nőies. Gyönyörű összhangban vannak az illatjegyek, pazar élményt nyújtanak az elejétől a végéig. A virágos jegyek közül a gyöngyvirág és írisz dominál a bőrömön, melyek szelíd puhaságát izgalmassá teszi, hogy a zöld jegyeknek köszönhetően füvessé, már-már földessé, szárazzá, porossá válik az összhatás. Írtam már korábban más parfümöknél, hogy nem vagyok a virágos illatok rajongója, de ez a parfüm is bebizonyítja, hogy a virágos illatok is lehetnek különlegesek, izgalmasak.


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét.

Adatok
Virágos illat
Chanel
3145891195309
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
CHANO19100
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés