Christian Dior Fahrenheit EDT 50ml

Christian Dior Fahrenheit EDT 50ml
Christian Dior Fahrenheit EDT 50ml
Christian Dior Fahrenheit EDT 50ml
Christian Dior Fahrenheit EDT 50ml
Christian Dior Fahrenheit EDT 50ml
Christian Dior Fahrenheit EDT 50ml
Christian Dior Fahrenheit EDT 50ml
Christian Dior Fahrenheit EDT 50ml
Christian Dior Fahrenheit EDT 50ml

Illat a férfinak, aki felfedezte a benső harmóniát, megtalálta a maga igazát, akinek kinyitja a világ kapuját az érzelmek útján. Illat tele paradoxonokkal, jeges, törékeny miközben erős, férfias, de egyben érzékeny és vágyakozó. Az üvegcse szintén nagyon ellentétes. A kék az óceánt és az égboltot jellemzi, a piros, a lenyugvó napsugarak fénylőségét idézi elő.

Kiszerelés:
Nem kérek plusz szolgáltatást
Ajándékcsomagolás extra minőségű erszénybe +1 999 Ft
Klasszikus díszcsomagolás +790 Ft
Bruttó: 24 999 Ft
Egységár: Bruttó: 500 Ft/ml
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Christian Dior Fahrenheit EDT

A Dior divatház 1947-ben alakult. Dior nevéhez kötődik a New Look stílus megteremtése. Ruhái vonalvezetése kihangsúlyozta a női test vonalait. A korra jellemző egyszerű stílushoz képest gyökeres változást hozott, és hozzájárult a párizsi élet megújulásához is. Első ruhakollekciójával egyidejűleg létrehozta a parfümvonalát is. Összes parfümjüket a Saint Jean de Braye-i gyárban állítják elő. A gyárnak saját pincéje van, melyben közel 600 alapanyagot tárolnak. A tárolásuk különös gondosságot és magas szintű szakértelmet igényel. Elképzelésük mindig is az volt, hogy olyan üvegcsékben forgalmazzák az illatszereket, melyek tükrözik kivételes minőségüket. Ezért olyan palackokat terveztek, melyekben keveredik a divat és az ékszerek vonala, és egyúttal valóságos műalkotásként képviselik a luxus legmagasabb szintjét.

Mint minden illatnak, ennek is meg van a maga élete. Elsősorban olyan régivágású férfiaknak ajánlott, akik jó erőben vannak és nem zavarja őket, ha könyékig olajosak lesznek szerelés közben. Akik a motor spécizése után a lemenő nap fényében elmennek csak úgy céltalanul kerülni egyet a párjukkal. Ezeken a pasikon óriásit tud ütni ez a parfüm.

Első szaglásra kellemetlennek tűnhet, sőt másodikra is. Azonban muszáj újra kipróbálni és akkor már elképedve fogsz nézni és mosollyal, elismerő bólintással, kacér szájharapdálással, nyugtázni, hogy igen, ez az! Elképesztő ez az illat. Az elején olyan, mikor egy hosszabb kihúzatás után belenézel az autó motorházába, és beleszagolsz az égett olajba. Vad, forró, kemény, orrfacsaró. Aztán maga a szelidülés szakasza jön, egész gyorsan. Leválik a benzin és az olaj, és megmarad, amit elrejtett. Visszahúzódik az arculcsapó keménység, és előbújik valami egészen finom, érzékeny, mégis férfias, (nagy simogató tenyér a karcsú női háton, kerek kecses csípőn), elbűvölő és stílusos illatkavalkád.

Fejillat: citrom, levandula, bergamott, galagonya. Szívillat: ibolya, borostyán, méhviasz. Alapillat: bőr, szantálfa, cédrus.


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére, és a vásárló vagy kereskedő korrigálható hibáinak korrekt ügyintézésére. Kérjük, hogy a kiválasztott termék vásárlása előtt tájékozódjon részletesen a vásárlás feltételeiről és a termék elérhetőségéről.

Hasonló termékek
Adatok
Illat típusa

Mely illatcsoport jegyei jellemzőek rá.

Fás illat
Márkanév

A termék márkaneve.

Christian Dior
EAN

A termék azonosítója

3348900012189
Kiszerelés
50ml
Illat töménysége

Az illat koncentrációjának töménységét mutatja, mely egyben jelezheti a parfüm tartósságát is.

Eau De Toilette
Tárolás

Tárolásra vonatkozó információk.

Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
CHRDIOFAH50
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés