Christian Dior Sauvage EDT 60ml

Christian Dior Sauvage EDT 60ml
Christian Dior Sauvage EDT 60ml
Christian Dior Sauvage EDT 60ml
Christian Dior Sauvage EDT 60ml
Christian Dior Sauvage EDT 60ml
Christian Dior Sauvage EDT 60ml
Christian Dior Sauvage EDT 60ml
Christian Dior Sauvage EDT 60ml
Christian Dior Sauvage EDT 60ml

Az időtlen, erős és megkérdőjelezhetetlen férfiasság megalkotása figyelhető meg ebben a parfümben. Az egész illatkompozíciót áthatja a kék ég és az alatta elterülő fehéren pompázó sziklás táj együttese.

Kiszerelés:
Nem kérek plusz szolgáltatást
Ajándékküldés EXTRA csomag* +1 999 Ft
Ajándékküldés KLASSZIKUS csomag* +790 Ft
Bruttó: 25 999 Ft
Egységár: Bruttó: 433 Ft/ml
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Christian Dior Sauvage EDT

A Dior divatház 1947-ben alakult. Dior nevéhez kötődik a New Look stílus megteremtése. Ruhái vonalvezetése kihangsúlyozta a női test vonalait. A korra jellemző egyszerű stílushoz képest gyökeres változást hozott, és hozzájárult a párizsi élet megújulásához is. Első ruhakollekciójával egyidejűleg létrehozta a parfümvonalát is. Összes parfümjüket a Saint Jean de Braye-i gyárban állítják elő. A gyárnak saját pincéje van, melyben közel 600 alapanyagot tárolnak. A tárolásuk különös gondosságot és magas szintű szakértelmet igényel. Elképzelésük mindig is az volt, hogy olyan üvegcsékben forgalmazzák az illatszereket, melyek tükrözik kivételes minőségüket. Ezért olyan palackokat terveztek, melyekben keveredik a divat és az ékszerek vonala, és egyúttal valóságos műalkotásként képviselik a luxus legmagasabb szintjét.

Christian Dior a legszebb és legmeghatározóbb időtlen kozmetikumok és illatok megalkotója. A couture-meet termékek varázslatos keveréke vonza a hírességeket, modelleket és celebeket, egyúttal erősíti a Dior ház megkérdőjelezhetetlen hírnevét is.

A Sauvage EDT parfümöt 2015-ben Francois Demachy alkotta, aki az időtlen, erős és megkérdőjelezhetetlen férfiasság megalkotását tűzte ki célul. Az egész illatkompozíciót áthatja a kék ég és az alatta elterülő fehéren pompázó sziklás táj együttese. Ez az együttállás visszaköszön a parfüm üvegcséjében is. A divatház nevével fémjelzett palackot a minden részletre kiterjedő tiszta vonalak és lágy hajlatok jellemzik. Az illat arcának Johnny Depp-et választották, aki tökéletesen visszaadja a divat felett álló férfi képét. Az alkotásban a minőségi összetevők erőteljesen érvényesülnek. A fejillatban a calabriaból származó bergamott lédús frissessége magával ragadja a figyelmet. Ezt követi az amroxanból előtörő nemes és nyers erő. A befejezésben az individualista fás jegyek érvényesülése figyelhető meg az ámbra felejthetetlen ébredésével.

Fejjegy: calabriai bergamott. Szívjegy: Ambroxan. Alapjegy: ámbra.


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét.

Adatok
Christian Dior
3348901250153
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
CHRDIOSAU60
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés