DKNY Be Delicious EDP 30ml

Raktárkészlet: 1 db
DKNY Be Delicious EDP 30ml
DKNY Be Delicious EDP 30ml
DKNY Be Delicious EDP 30ml
DKNY Be Delicious EDP 30ml
DKNY Be Delicious EDP 30ml
DKNY Be Delicious EDP 30ml

Ugyanannyira bűnös, mint amennyire ártatlan is egyben. Lenyűgözően érzelmes, ellenállhatatlanul flörtölő és mindeközben titokzatosan finom. Tele van szerelemmel, élettel és érzésekkel teli kalanddal.

Nem kérek plusz szolgáltatást
Ajándékküldés EXTRA csomag* +1 999 Ft
Ajándékküldés KLASSZIKUS csomag* +790 Ft
Bruttó: 8 999 Ft
Egységár: Bruttó: 300 Ft/ml
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

DKNY Be Delicious EDP

DKNY Be Delicious névre hallgató virágos-gyümölcsös parfümje Maurice Roucel-nek köszönhetően 2004-ben került a piacra. A parfüm elkészítéséhez New York városának, éjszakai életének kettőssége adta az ihletet. Pont annyira idegen, mint amennyire barátságos. Ugyanannyira bűnös, mint amennyire ártatlan is egyben. Lenyűgözően érzelmes, ellenállhatatlanul flörtölő és mindeközben titokzatosan finom. Tele van szerelemmel, élettel és érzésekkel teli kalanddal.

A DKNY Be Delicious gyümölcsös parfümje a városi életet imádók számára készített alkotás. Nyitányában a gyümölcsös jegyek uralkodnak. A kukumber és a lédús grapefruit harmatos magnóliával vegyülve vonja magára a figyelmet. Hozzájuk társul egy leheletnyi zöldalma, mely átvezet benünket a szívjegybe, ahol gyengéd tubarózsával, érzéki violával és rózsával együttesen teljesednek ki. A lecsengésben az ámbra, a szantálfa és fás jegyek gondoskodnak a nyújtott élmény teljessé tételéről.

Fejjegyek: kukumber, grapefruit, magnólia. Szívjegyek: zöldalma, viola, rózsa. Alapjegyek: ámbra, szantálfa és fás jegyek.


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét.

Adatok
Virágos illat
DKNY
763511009800
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
DKNBEDEL30
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés