Flabo blog

Férfi parfümök TOP10

2021.02.05 10:48
Bolvári József
Férfi parfümök TOP10

A néhány napja megjelent női parfümök TOP10-es listáját bemutató nagysikerű bejegyzés folytatásaként a hölgyek véleményét is kikérve összeállítottuk a legjobb férfi parfümök TOP 10-es rangsorát. Nagy örömünkre szolgált a jobbnál jobb minőségi parfümök közötti válogatás, mely egyúttal meg is nehezítette a dolgunkat.

A néhány napja megjelent női parfümök TOP10-es listáját bemutató nagysikerű bejegyzés folytatásaként a hölgyek véleményét is kikérve összeállítottuk a legjobb férfi parfümök TOP10-es rangsorát. Ezúttal is törekedtünk arra, hogy vevőink minél szélesebb körét hallgassunk meg, miközben az online parfüm vásárlásaitokat is figyelembe véve látjuk, hogy mely férfi illatokat szeretitek. Nagy örömünkre szolgált a jobbnál jobb minőségi parfümök közötti válogatás, mely egyúttal meg is nehezítette a dolgunkat.

Rengeteg olyan illatszer van jelenleg is forgalomban, mely a listára ugyan nem került fel, de bátran merjük ajánlani az eredetiséget tükröző illatok szerelmeseinek, illetve annak, aki valamilyen különlegességre vágyik. Miközben azt is elmondhatjuk, hogy néhány parfüm listán való elhelyezkedése kellemes meglepetést okoz. Népszerűsége ismert volt számunkra, hiszen rendszeresen keresitek és hódoltok az általa nyújtott élménynek, de csak most tudatosult bennünk, hogy mennyire kedvelt, minőségi illat.

 

  1. Police The Legendary Scent Man EDP

Az olasz divatház legendás férfi illata nem véletlen kapta ezt a nevet. Fűszeres illata egy lendületes parfümöt eredményez. Bár az üvegcse nélkülözi a koponyafej formát, azonban a szegecses kialakítás tükrözi a lázadás szellemét, így egy fantasztikus letisztult provokatív illat született, mely méltán népszerű nemcsak a Police márka szerelmeseinek körében, hanem a parfümimádók széles táborában is.

 

  1. Chevignon Brand EDT

A Chevignon divatházról elsőként talán a Best of Chevignon jut eszünkbe, miközben az 1992-ben kiadott Brand könnyű, harmonikus illata már jóval korábban idézte számunkra a kalandot és a férfiasságot. A parfüm egyik különlegessége a kömény, mely a fej és a szívillatban is fellelhető, így tükrözi a márka alapértékeit: szabadság, kaland, élet. A Brand-et használó férfi élvezi az életet, legyen szó hétvégi motorozásról, barátokkal töltött órákról, vagy akár egy közös hétvégéről a haverokkal.

férfi parfüm top10

 

  1. Azzaro Wanted EDT

A Loris Azzaro által alapított divatház fűszeres férfias illata a csábítás harmonikus ízét hordozza magában. A citrusos nyitányt egy energiával teli folytatás követi a kardamon vezetésével. A Wanted a fegyver, melynek megjelenése eredetiséget tükröz, miközben az illata valódi kényeztetés a kifinomult orr számára.

 

  1. Trussardi Uomo The Red EDT

A Trussardi ezen férfi parfümje egy valóban különleges alkotás. Citrusos-fás-fűszeres jegyek egyaránt gazdagítják. Az összetettségének köszönhetően egy olyan eredeti illat született, mely tökéletes akár egy szmokingos megjelenéshez, de passzol akkor is, ha farmerben érzed jól magad. Olyan, mint egy dicsérő elismerés, mint egy őszinte gratuláció a legjobb barátodtól. Felejthetetlen!

 

  1. Carolina Herrera CH Men EDT

A CH Men fűszeres férfias illatát nehéz szavakba önteni. Tudjuk, hogy a márka valamennyi illatszerének megszületését New York városa ihlette. Jelen esetben sincs ez másként. Egy olyan minőségi exkluzív illat született, mely a stílusos, elegáns férfiak kiegészítője. A friss-gyümölcsös indítás okozta élményt a sáfrány és a jázmin vezette szívillat tovább fokozza. A parfüm vonzerejét a hölgyek sem felejtik.

 

  1. Paco Rabanne Invictus Aqua EDT

A magabiztosságot sugalló márka 2018-ban kiadott aquás-fás férfi parfümje az elődjének, az Invictusnak a legyőzhetetlenséget szimbolizáló erős, dinamikus megjelenését fokozza. Az illat és az üvegcse is azt sugallja, hogy meg tudod hódítani az egész világot. Az Invictus Aqua tengeri, vizes jegyei végigvezetnek bennünket az illatjegyek kavalkádjában és folyamatosan azt mondják, te leszel az, akit mindenki követni akar.

 

  1. Bvlgari Aqua Pour Homme EDT

A Bvlgari divatház ezen illatát nem lehet nem imádni. Ez egy mérföldkő a parfümök világában. Egy olyan ékszer, melynek megjelenése és a fűszeres-vizes illata is a tenger nyújtotta élményeket eleveníti fel. A kéksége képes felfrissülést hozni a legnagyobb melegben is, miközben energiával feltöltve hódíthatod meg vele a hölgyek szívét. Erre a parfümre emlékezni fognak!

 

férfi parfüm top10

  1. Christian Dior Fahrenheit EDT

Ez az eredeti luxus illat azoknak a férfiaknak való, akik harmóniában vannak önmagukkal. Amikor először érzed a Fahrenheit-et, kifejezetten kellemetlennek fogod tartani. Sőt másodszor is. Majd szépen lassan megbékélsz vele. Ahogy lecsendesednek benned a hullámok, egyre inkább magadénak érzed őt, és így válsz egyre-inkább kiegyensúlyozott és vonzó személyiségnek a szebbik nem szemében. Ilyent csak a Dior tud ilyen férfi parfümöt alkotni.

 

  1. Hugo Boss Bottled EDT

Ez az az illat, amit nem sokaknak kell bemutatni. 1998-as megjelenése óta töretlen sikere van a Bottled fűszeres férfi illatának. Szinte nincs olyan összehasonlítás, amiben nem lenne benne a legjobb férfi parfümök között. Almás, fahéjas, fás jegyek alkotják a gerincét, melynek köszönhetően az egyik legkedveltebb illat lett a világon. Elegancia, önbizalom, vonzerő. Ezekkel a szavakkal jellemzik a hölgyek, miközben a férfiak learatják ennek a gyümölcsét.

 

  1. Baldessarini Baldessarini EDC

Ez a férfi parfüm a 2002-es megjelenése óta mutatja meg számunkra, hogy mi az, ami megkülönbözteti a férfiakat a fiúktól. A narancs vezette citrusos-gyümölcsös jegyei felidézik a fényűzést, az eleganciát és az élmény dús kalandok átélését. A Baldessarini divatház ezzel a férfi illattal újból megmutatta, hogy egy EDC-vel hogyan lehet olyan tartós, minőségi és eredeti parfümöt alkotni, melyet mindenképpen ki kell próbálni.

 

A fenti lista tökéletesen szimbolizálja, hogy -a gyártóknak hála- milyen változatos és erős parfümvonallal rendelkezünk. Biztosak vagyunk benne, hogy a felsoroltak közül mindenki megtalálhatja az ízléséhez leginkább közel álló illatszert, mely akár ajándékként, akár saját magunk szórakoztatására is tökéletesen megállja a helyét. Válasszatok közülük és éljétek át ti is, a parfüm nyújtotta élményt.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller