Gift Box for Men 25

Gift Box for Men 25
Gift Box for Men 25
Gift Box for Men 25
Gift Box for Men 25
Gift Box for Men 25

Imádod a meglepetéseket? A várt rendelés megérkezésének izgalmát fokozni szeretnéd a váratlan tartalom lehetőségével? Akkor neked találtuk ki a "Gift Box for Men 25" nevű termékünket.

Nem kérek plusz szolgáltatást
Ajándékcsomagolás extra minőségű erszénybe +1 999 Ft
Klasszikus díszcsomagolás +790 Ft
Bruttó: 25 000 Ft
Egységár: Bruttó: 25 000 Ft/db
Kedvencekhez
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Gift Box for Men 25

Imádod a meglepetéseket? A várt rendelés megérkezésének izgalmát fokozni szeretnéd a váratlan tartalom lehetőségével? Akkor neked találtuk ki a "Gift Box for Men 25" nevű termékünket. Megalkotásával egy új ötletünket valósítottuk meg, hogy tovább fokozzunk a parfümvásárlás okozta élményt. A Box megvásárlásával egy olyan élménycsomaghoz juthatsz, melyet az általunk forgalmazott termékekből állítottunk össze. Kialakításakor különös figyelmet fordítottunk több, számunka nagyon fontos tényezőre:

- a Gift Box for Men 25, csak az általunk forgalmazott termékekből -parfüm, neszeszer, stb. esetlegesen kiegészítve az általunk kínált ajándékcsomagolás lehetőségével- áll. Vagyis minden egyes kézhezkapott terméket külön-külön is megtalálhatsz a flabo webáruházban.

- a Gift Box for Men 25-be csak az áltunk forgalmazott eredeti termékek kerülhetnek. Ahogy a webáruházunk kínálatának kialakításánál is különös figyelmet fordítottunk a beszállítóink kiválasztására, így a box összeállítása is ugyanezt a figyelmet megköveteli. Tudjuk azt, hogy minőségi, eredeti termékeink nem okozhatnak csalódást senkinek sem.

- a Gift Box for Men 25, ahogy a neve is mutatja, férfiaknak szánt csomag, így nőknek szánt termék nem kerülhet bele. Természetesen uniszex termékek igen.

- a Gift Box for Men 25 összértéke egyezzen meg az érte -a flabo.hu oldalon megjelenő- fizetendő ellenértékkel. Ez azt jelenti, hogy a 25.000 Ft értékű Box-ban nem 5.000, 10.000 vagy 15.000 Ft összértékű termékeket találsz, ugyanakkor 30.000 Ft összértékűt sem.

- különösen fontos kihangsúlyoznunk, hogy meglepetéscsomagról van szó, vagyis belekerülhet olyan termék vagy olyan parfüm, mely a ti ízlésetekkel nincs összhangban. Ez esetben gondoljatok a parfümök alternatív felhasználásaira, vagy gondoljatok szeretteitekre, ismerőseitekre és ajándékozzátok el nekik. Valljuk, azt hogy rossz parfüm nem létezik, legfeljebb nem a hozzád illőt találtad meg.

 

Kívánjuk, hogy a csomag megvásárlásában, a megérkezés izgalmában, valamint a kibontásban és a felhasználásban legalább akkora örömötök legyen, amilyen szerettel állítjuk össze nektek!


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét. A gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat a terméken, vagy annak csomagolásán. Az esetleges eltérésekből adódó károkért webáruházunk nem vállal felelősséget, de minden esetben törekszik a legpontosabb adatok közlésére, és a vásárló vagy kereskedő korrigálható hibáinak korrekt ügyintézésére. Kérjük, hogy a kiválasztott termék vásárlása előtt tájékozódjon részletesen a vásárlás feltételeiről és a termék elérhetőségéről.

Adatok
Márkanév

A termék márkaneve.

vegyes
Tárolás

Tárolásra vonatkozó információk.

Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
GIFBOXMEN25
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés