Gift Box for Women 10

Gift Box for Women 10
Gift Box for Women 10
Gift Box for Women 10
Gift Box for Women 10

Imádod a meglepetéseket? A várt rendelés megérkezésének izgalmát fokozni szeretnéd a váratlan tartalom lehetőségével? Akkor neked találtuk ki a "Gift Box for Women 10" nevű termékünket.

Nem kérek plusz szolgáltatást
Ajándékküldés EXTRA csomag* +1 999 Ft
Ajándékküldés KLASSZIKUS csomag* +790 Ft
Bruttó: 10 000 Ft
Egységár: Bruttó: 10 000 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Gift Box for Women 10

Imádod a meglepetéseket? A várt rendelés megérkezésének izgalmát fokozni szeretnéd a váratlan tartalom lehetőségével? Akkor neked találtuk ki a "Gift Box for Women 10" nevű termékünket. Megalkotásával egy új ötletünket valósítottuk meg, hogy tovább fokozzunk a parfümvásárlás okozta élményt. A Box megvásárlásával egy olyan élménycsomaghoz juthatsz, melyet az általunk forgalmazott termékekből állítottunk össze. Kialakításakor különös figyelmet fordítottunk több, számunka nagyon fontos tényezőre:

- a Gift Box for Women 10, csak az általunk forgalmazott termékekből -parfüm, neszeszer, stb. esetlegesen kiegészítve az általunk kínált ajándékcsomagolás lehetőségével- áll. Vagyis minden egyes kézhezkapott terméket külön-külön is megtalálhatsz a flabo webáruházban.

- a Gift Box for Women 10-be csak az áltunk forgalmazott eredeti termékek kerülhetnek. Ahogy a webáruházunk kínálatának kialakításánál is különös figyelmet fordítottunk a beszállítóink kiválasztására, így a box összeállítása is ugyanezt a figyelmet megköveteli. Tudjuk azt, hogy minőségi, eredeti termékeink nem okozhatnak csalódást senkinek sem.

- a Gift Box for Women 10, ahogy a neve is mutatja, nőknek szánt csomag, így férfiaknak szánt termék nem kerülhet bele. Természetesen uniszex termékek igen.

- a Gift Box for Women 10 összértéke egyezzen meg az érte -a flabo.hu oldalon megjelenő- fizetendő ellenértékkel. Ez azt jelenti, hogy 10.000 Ft értékű Box-ban nem találhatsz 20.000 vagy 30.000 Ft összértékű termékeket, ugyanakkor 5.000 Ft összértékűt sem.

- különösen fontos kihangsúlyoznunk, hogy meglepetéscsomagról van szó, vagyis belekerülhet olyan termék vagy olyan parfüm, mely a ti ízlésetekkel nincs összhangban. Ez esetben gondoljatok a parfümök alternatív felhasználásaira, vagy gondoljatok szeretteitekre, ismerőseitekre és ajándékozzátok el nekik. Valljuk, azt hogy rossz parfüm nem létezik, legfeljebb nem a hozzád illőt találtad meg.

 

Kívánjuk, hogy a csomag megvásárlásában, a megérkezés izgalmában, valamint a kibontásban és a felhasználásban legalább akkora örömötök legyen, amilyen szerettel állítjuk össze nektek!


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét.

Adatok
vegyes
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
GIFBOXWOM10
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
arfalo.hu arradar.hu