Flabo blog

Hétköznapi parfüm hősök

2022.09.23 10:13
Bolvári József
Hétköznapi parfüm hősök

Hősök azok, akik megmentik a világot. Akiket a tévében látunk, amint legyőzik a gonoszt, vagy éppen megakadályozzák a Föld és az emberiség pusztulását. Legalábbis ez jut először eszünkbe róla. Azonban ennél sokkal több hős él közöttünk.

Hősök azok, akik megmentik a világot. Akiket a tévében látunk, amint legyőzik a gonoszt, vagy éppen megakadályozzák a Föld és az emberiség pusztulását. Legalábbis ez jut először eszünkbe róla. Azonban ennél sokkal több hős él közöttünk.

Egyre nagyobb figyelmet kapnak az ún. hétköznapi hősök, akik erejükön felül teljesítve élik mindennapjaikat. Egyedül nevelik gyermeküket, több helyen dolgoznak, hogy biztosítsák a megélhetésüket, vagy csak a természetüknél fogva igyekeznek mindig valakinek segíteni. Legtöbbször észre sem vesszük őket, pedig itt élnek közöttünk. Talán éppen a szomszédunk is egy ilyen hős.

Az emberekhez hasonlóan a parfümöknek is meg vannak a maguk hétköznapi hőseik. Ők azok, akikről hallottál már ugyan, de valamilyért eddig elsiklott felette a figyelmed. Tudod, hogy léteznek, de mivel nem a dollár milliárdokkal gazdálkodó multinacionális cégek marketingesei árasztják el vele a médiát és a környezetünket, így szinte észrevétlenül húzódnak meg a második vonalban.

Pedig …

Pedig érdemes rájuk több figyelmeti, hiszen őket sem otthon a pincében készítik. Megalkotásukban ugyanúgy parfümőrök vettek részt. Ugyanúgy egy bizonyos koncepciót követve készültek. Ugyanúgy egy bizonyos korosztálynak, vásárlóközönségnek szánják. Ugyanúgy egy életérzést testesítenek meg, és arról se feledkezzünk meg, hogy bár az áruk sokkal kedvezőbb, mint a tévében rendszeresen megjelenő társaiké, azonban minőségben, tartósságban és illatban is gyakran vetekednek velük. Olyan gyöngyszemeket találhatsz közöttük, melyre nemcsak te, de a barátaid is hitetlenkedve fognak nézni. Mi ez a fantasztikus illat? Ki gyártja? Hol volt ez a parfüm eddig? Biztos, hogy csak ennyibe kerül?

Aki járatos a parfümök világában tudja, hogy sok-sok alulértékelt illat létezik. Engedelmetekkel bemutatnék most néhány olyan női illatot, melyet mindenképpen érdemes kipróbálnotok.

Bruno Banani Woman EDT

A márka szlogenje: Not For Everybody, azaz nem mindenkinek. Ezt szigorúan szem előtt tartják valamennyi termékük elkészítésekor legyen szó fehérneműről, ruháról vagy parfümről. Ezzel az ördögien csábító gyümölcsös és kicsit virágos kompozícióval olyan hölgyeket céloztak meg, akik nem riadnak vissza egy kis flörttől. Akik élvezik, ha rájuk szegeződik a férfiak tekintete és ebben ez az illat tökéletesen megadja a kezdő lépést. A hölgyek élvezik a figyelmet, a férfiak pedig keresik az alkalmat, hogy minél közelebb férkőzhessenek. A kissé megdöntött csúcsos üvegcse sikerét mutatja az is, hogy több átdolgozása is megjelent már. Azonban az eredetit nehéz felülmúlni.

Replay Tank For Her EDT

A Replay márkáról először talán a farmer jut eszedbe. Azonban az 1981-ben alapított olasz márka ennél jóval tovább ment. A ruhákon és kiegészítőkön kívül már minőségi parfümökkel is meglepik a fiatalabb korosztályt. Ennek ékes bizonyítéka a 2017-ben forgalomba hozott #Tank For Her EDT, mely nem véletlenük kapta a Tank nevet. Energiával telt virágos illat, mely ellentmondást nem tűrően veteti észre a viselőjét. Rózsával és tubarózsával felvértezett forró nőies szenvedély felkorbácsolja az érzelmeket és az ösztönöket. Az üvegcse kényelmes fogása és nőies színösszeállítása nemcsak az orr, de a szem számára is vonóvá teszi.

Police To Be Woman EDP

A divatház a lázadást és a szabadság iránti szenvedélyt testesíti meg. Extravagáns életfelfogásuk megjelenik több parfümjük üvegcséjében. A koponya alakot ábrázoló üvegek egyáltalán nem nevezhetők hétköznapinak. Ezt már csak a 2012-ben útjára bocsátott gyümölcsös női parfüm illata tudja felülmúlni. Mágikus vonzereje a benne megbújó zöldalma és klementin pezsgő uralta jegyeknek köszönhető. Az összetevőit olvasva nem érti az ember, hogy mitől sikerült ilyen jól? Mi van benne, amitől ilyen vonzó és titokzatos?

A fenti márkás női parfümök az ékes bizonyítékai annak, hogy elérhető áron, akár online rendeléssel is lehet olyan minőségi illatszert kapni, mely lehengerlő és felejthetetlen élményt nyújt számunkra. A sort még folytathatnánk, azonban ezt most rátok bízzuk.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.