Kenzo Flower by Kenzo EDP 50ml

Kenzo Flower by Kenzo EDP 50ml
Kenzo Flower by Kenzo EDP 50ml
Kenzo Flower by Kenzo EDP 50ml
Kenzo Flower by Kenzo EDP 50ml
Kenzo Flower by Kenzo EDP 50ml
Kenzo Flower by Kenzo EDP 50ml
Kenzo Flower by Kenzo EDP 50ml

A hatalmas városok tovább nőnek és egyre nagyobb teret borít be a betontenger. A város közepén azonban kinyílik egy pipacs. Az a virág, melyek nincs saját illata, de határozott, érzéki és tiszta valójával mégis életrekel.

Kiszerelés:
Nem kérek plusz szolgáltatást
Ajándékküldés EXTRA csomag* +1 999 Ft
Ajándékküldés KLASSZIKUS csomag* +790 Ft
Bruttó: 16 999 Ft
Egységár: Bruttó: 340 Ft/ml
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kenzo Flower by Kenzo EDP

A női és férfi Kenzo parfümökre egyaránt jellemző az illatösszetevők szokatlan kombinációja. Az első Kenzo parfüm 1988-ban került bemutatásra, üvegén a tervező által olyannyira szeretett egzotikus motívumok tükröződnek vissza.  Többek között ez az oka annak, hogy oly sok ember szívét meghódították. A Kenzo azon márkák egyike, melyek meghatározzák a divatvilág és a parfümök irányvonalát. Kreatív projektek résztvevője, fiatal művészekkel működik együtt, és sokszínűségével folyamatosan inspirálja a körülöttünk lévő világot. Napjainkra a Kenzo Flower virágos és a jellegzetes és fűszeres Jungle L‘Élephant is legendává vált.

A Flower by Kenzo parfüm az urbanizáció uralta világra utal. A hatalmas városok tovább nőnek és egyre nagyobb teret borít be a betontenger. A város közepén azonban kinyílik egy pipacs. Az a virág, melyek nincs saját illata, de határozott, érzéki és tiszta valójával valamilyen csodának köszönhetően mégis életrekel a betondzsungelben. Alberto Morillas alkotása a parfümök világának egy igen fontos szereplője lett.

A Flower by Kenzo nyitányában a mandarin és a zamatos fekete ribizli frissítő jegyei uralják a teret. A szívillatban a bolgár rózsa és az elragadó ibolya idézi fel a virágzó mező csodálatos voltát. Enyhe jázminos beütés vezet át az alapillatba, melyet a pézsma és a tömjén határozott kettőse tesz felejthetetlenné. Az egyszerű, ámde mégis különleges üvegcse a pipacs és a város sajátos kapcsolatát jeleníti meg, miközben az üveg hajlása a virág életének fontos szakaszát, a virágzását is megtestesíti.

Fejjegyek: mandarin, feketeribizli. Szívjegyek: bolgár rózsa, ibolya, jázmin. Alapjegyek: fehér pézsma, vanília, tömjén.

A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét.

Adatok
Virágos illat
Kenzo
3352818517803
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
KENFLOBYKEN50
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés