Kenzo World EDT 50ml

Kenzo World EDT 50ml
Kenzo World EDT 50ml
Kenzo World EDT 50ml
Kenzo World EDT 50ml
Kenzo World EDT 50ml
Kenzo World EDT 50ml
Kenzo World EDT 50ml

Kenzo World Eau de Toilette, egy vidám és huncut nő illata. Egy szikrázó hölgy parfűmje. Egy olyan nőé, aki sosem veszi magát túl komolyan és ezáltal élvezi az élet minden egyes pillanatát.

Kiszerelés:
Nem kérek plusz szolgáltatást
Ajándékküldés EXTRA csomag* +1 999 Ft
Ajándékküldés KLASSZIKUS csomag* +790 Ft
Bruttó: 17 999 Ft
Egységár: Bruttó: 360 Ft/ml
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Kenzo World EDT

A női és férfi Kenzo parfümökre egyaránt jellemző az illatösszetevők szokatlan kombinációja. Az első Kenzo parfüm 1988-ban került bemutatásra, üvegén a tervező által olyannyira szeretett egzotikus motívumok tükröződnek vissza.  Többek között ez az oka annak, hogy oly sok ember szívét meghódították. A Kenzo azon márkák egyike, melyek meghatározzák a divatvilág és a parfümök irányvonalát. Kreatív projektek résztvevője, fiatal művészekkel működik együtt, és sokszínűségével folyamatosan inspirálja a körülöttünk lévő világot. Napjainkra a Kenzo Flower virágos és a jellegzetes és fűszeres Jungle L‘Élephant is legendává vált.

A bemutató után izgatottan gyülekeznek a rajongók és a színházi emberek. Mindenki lélegzetvisszafojtva várja a primadonna entrée-jét. Végre itt van, minden szem rászegeződik, ő pedig boldogan, de el is várva a rajongást fürdik a bókokban. Tudja, szép, mutatós, sminkje hibátlan, felületes szemlélő nem látja mögötte a már megjelenő aprócska ráncokat, és a legfelkapottabb műhelyben készített ruhája is jótékonyan elrejti az elrejtendőket. Elérhetetlen és megfejthetetlen díva ő. Rövid ideig élvezheti csak a dicsfény pászmáit egyedül, mert -az illendő tiszteletet a várakozással megadva- belép a szubrett. Friss, bájos, huncut és kacér. Minden férfi rajongva szereti minden nő irigyen bámulja. Karján a rendezővel, aki büszkén hordozza körbe tekintetét, üzenve: íme a művem! Rajongjatok értem és imádjátok őt! A primadonna pedig egy szemvillantás alatt ráébred: új szelek fújnak, lassan lejár az ideje... A primadonna: Kenzo World EDT és a rendező: monsieur Francis Kurkdjian. 

Az Kenzo World EDT illat egy nagyszerű gyümölcsös-virágos kombináció, igazán nőies. Az érzéki virágcsokrot gyümölcsös jegyek varázsolják izgalmassá. Meglepő házasság a sziporkázó körte, a ragyogó babarózsa, az érzéki mandulavirág és nőies írisz között. Egy hosszantartó illatjegy, amely olyan akár egy vidám nevetés, egy hangsúlyos felszólítás, hogy sose vedd magad túl komolyan. A Kenzo divatházhoz hűen, az emblematikus „szem” üveg friss rózsaszín árnyalatba öltözöte.

Fejjegyek: körte, bergamott. Szívjegyek: rózsa, bazsarózsa, mandulavirág. Alapjegyek: szantálfa, vanília, fehér pézsma, írisz gyökér.


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét.

Adatok
Virágos illat
Kenzo
3274872365032
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
KENWOREDT50
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés