Flabo blog

Legjobb parfümök hódításra vágyó hölgyeknek

2021.05.20 11:50
Bolvári József
Legjobb parfümök hódításra vágyó hölgyeknek

Az internet tele van olyan cikkekkel, melyek megmutatják, hogy melyik az a legjobb női parfüm melyet, ha megveszel - és használsz -, garantáltan meghódítod a kiszemelt férfit. Szokásunkhoz híven mi most egy másik oldalról közelítjük és mutatjuk be a jelenséget. Ugyanis nem a termék oldaláról közelítjük meg, hanem rajtad van a hangsúly!

Az internet tele van olyan cikkekkel, melyek megmutatják, hogy melyik az a legjobb női parfüm melyet, ha megveszel - és használsz -, garantáltan meghódítod a kiszemelt férfit. Szokásunkhoz híven mi most egy másik oldalról közelítjük és mutatjuk be a jelenséget. Ugyanis nem a termék oldaláról közelítjük meg, hanem rajtad van a hangsúly!

 

Mindannyiunk életének mozgatórugója a másik nem figyelmének felkeltése. Ha bevalljuk, ha nem, minden egyes cselekedetünket az mozgatja, hogy kitűnjünk a tömegből és a kiszemeltünk felfigyeljen ránk.

 

Sok-sok módszer létezik minderre

Némelyek a vagyonukkal, mások pedig inkább az eszükkel, a tudásukkal kívánják elérni mindezt. Bár rengetegszer hallhatjuk, hogy ne a külsőségeket nézzük, hanem a belső értékeket, azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy az első benyomást a külsőnk okozza. A hódításban minden esetben kiemelt szerep jut a megjelenésnek. Egy férfi előbb látja egy nő arcát, fenekét, lábait, mint ahogy kiderülne az intellektuális tudása. Ez pedig akarva-akaratlanul magával vonzza, hogy igenis nagy hangsúlyt kell fektetni a vonzó megjelenésre.

 

A megjelenésbe nemcsak az ápoltság és a divatos öltözet, hanem egy hozzád illő parfüm is beletartozik. Egy illatszer akkor lesz a legjobb női parfüm számodra, ha kölcsönösen hatást gyakoroltok egymásra. Az illatnak ki kell hoznia belőled az igazi NŐT! Amikor magadra fújod, nőiesnek, valóban szépnek látod magad, ezáltal hihetetlen önbizalommal tölt fel. Akkor lesz igazán a tied, ha képes vagy azonosulni vele. Ekkor fogja betölteni a valódi szerepét, vagyis, hogy segítsen elcsavarni a kiszemelt pasi fejét. Ugyanis egy ilyen illatnak senki sem tud ellenállni. Várni fogja, hogy mikor hajolhat hozzád közelebb. Mikor csókolhatja meg a nyakad, hogy közben újra és újra érezhesse ezt az őrjítő parfümöt, amitől nem tudja miért, de csak rád tud gondolni. Rád és arra, hogy egymáséi legyetek!

A parfümvilágban vannak olyan illatok, melyek klasszikussá váltak, azonban ez nem garancia arra, hogy rajtad is működni fog. Azonban szeretném felhívni a figyelmet két olyan illatra, mely ismert márkák ismert terméke, azonban – méltatlanul- nem vezetik az eladási listákat. Abban viszont biztos vagyok, hogy használatuk felejthetetlen élményt fog nyújtani mindkettőtök számára.

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue for Her EDP

Az „első ösztön” megalkotásával a fiatalabb közönséget célozták meg. Azt a korosztályt, mely ismerkedik a megérzésekkel, az ösztönökkel és a szexualitással. A pozitív kisugárzása révén ez a női parfüm segít abban, hogy csodálatosnak lásd a világot és a világ is gyönyörűnek találjon téged. Sőt nemcsak a világ, hanem Ő is!

 

Roberto Cavalli Roberto Cavalli EDP

Női parfümre ritkán használunk ilyen kifejezést, de ez az igazi nagyvadaknak készült. Az eleganciájáról híres olasz divatház megjeleníti a szépséget és a latinos életérzést. A rózsabors, a borostyán és a tonkabab kombinációjának köszönhetően lapul benne csillogás és egy leheletnyi vadság, fülledt erotika is. Ezt látni, érezni, élni kell!

 

A fenti női parfümök tökéletes alternatívát jelenthetnek, ha elfogadható árban olyan illatot keresel, melyek nem „tucat illatok”, ugyanakkor hű segítő lehetnek a hódításra vágyó hölgyeknek.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.