Flabo blog

Mire képes egy illat?

2021.05.15 19:52
BM
Mire képes egy illat?

A jó parfüm fegyver, mely mesél rólunk. Magával ragad és érzelmeket közvetít. A bőr aromájával harmonizálva teszi felejthetetlenné vagy éppen erotikussá az illatunkat, de tudat alatt egy kapcsolat sorsát is eldönthet.

A minőségi parfüm fegyver, mely mesél rólunk. Magával ragad és érzelmeket közvetít. A bőr aromájával harmonizálva teszi felejthetetlenné vagy éppen erotikussá az illatunkat, de tudat alatt egy kapcsolat sorsát is eldönthet.

Tudat alatt mindenki elraktároz egy olyan illatot, melyet egy konkrét személyhez köt

Legyen az egy régen látott családtag, vagy pedig olyan valaki, aki nagyon fontos szerepet játszott az életünkben. Amikor megérezzük AZT az illatot, akkor rég elfeledett emlékeket idéz fel. Eszünkbe juthat a nagymama, aki isteni kaláccsal lepett meg minket minden egyes alkalommal. De emlékeztethet az első esetlen, féktelen, odaadó és beteljesült szerelemre is.

Az illat, vágyakat ébreszt és akarva akaratlan befolyásolja hangulatunkat. A nosztalgikus gondolatok lehetnek varázslatossak, melyek elmúltát egy-egy könnycseppel gyászoljuk, és lehetnek olyan fájdalmasak is, melyek erősítették a jellemünket és személyiségünket. A kellemes emlék örömmel tölt el, így mosolyogva nézünk a világra, míg a kellemetlenek szomorkássá tehetik az előttünk álló órákat. Misztikus erővel bírnak, hiszen a mélyen szunnyadó érzéseinket felszínre hozzák. Mesél rólunk. Elmondja hogyan ébredtünk, milyen álmunk és milyen gondolataink voltak és elárulhatja azt is, hova készülünk.

Sokszor az alapján döntünk egy parfüm választásakor, hogy milyen érzést vált ki belőlünk mikor az üvegcséből kifújjuk a levegőbe, vagy egy papírlapra. Azonban a bőr aromája és a parfüm finom keveréke, természetes kölcsönhatása teheti beszédessé az illatunkat, hozza létre az igazi csodát. Ha jól választottunk a kiválaszott parfüm elvarázsol, érzelmeket közvetít, magával ragad.

Így lesz illatunk felejthetetlen titokzatos, csábító, romantikus vagy épp szenvedélyes.

Tudományos kutatások szerint a szerelem molekuláris szintű változásokat idéz elő a szervezetben, amelyben az illatoknak is fontos szerep jut. Az érzelem hatására olyan természetes anyagok szabadulnak fel az agyban, amelyek óriási energiákat mozgósítanak. Újabb vizsgálatok azonban rámutattak arra is, hogy a feromonok jelentős szerepet játszanak a párválasztásban. A feromonokat feltételezések szerit az orr szaglóhám sejtjei érzékelik, amelyek az agy szexuális ösztönökért is felelős területére, a hipotalamuszba küldik az ingerületet.

Ahogy egy ékszer, egy ruha, egy smink, úgy az illat is mesél a viselőjéről

Sohasem szabad úgy parfümöt választanunk, hogy a barátnőnkön milyen kellemes volt. Ahhoz, hogy egy mesteri parfüm beteljesítse sorsát elengedhetetlen a te személyiséged. Nem a barátnődé, hanem a tied. Ami rajta kellemes, az lehet rajtad ellenállhatatlan, de lehet elviselhetetlen is. Míg egy kevésbé feltünő, buja, hétköznapibb illat is képes jó benyomást kelteni, azonba a bőrrel szépen harmonizáló vágykeltő parfüm udvarlásra késztethet, de akár felrepíthet a mennyorszába is.

Erre képes egy illat. Használd ki te is a bennük rejlő erőt!

flabo.hu

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.