Flabo blog

Mit vegyek fel?

2019.12.19 19:55
Bolvári József
Mit vegyek fel?

Itt álok a gardrób előtt és teljesen tanácstalan vagyok. Már csak néhány óra van a randiig és fogalmam sincs, hogy melyik ruhát vegyem fel. Már csak néhány óra van ...

Itt álok a gardrób előtt és teljesen tanácstalan vagyok. Már csak néhány óra van a randiig és fogalmam sincs, hogy melyik ruhát vegyem fel.

Sötét hajamhoz a tűzpiros kisruha illik jobban, azonban félek, hogy félreértené. Akkor inkább a kék szoknyát veszem fel egy hozzá passzoló fekete felsővel és fekete magassarkúval. Ez viszont nem illik abba az étterembe, ahova készülünk. Mit vegyek fel?

 

 

Megmostam a hajam, de még nem tudom, hogy egyenesre fésülve hagyjam, vagy jobb lenne-e ha készítenénk egy divatos kontyot? Az előbbi fiatalos, az utóbbi klasszikus. A piros ruhához –ami a kedvencem- mindkettő menne, de …

Istenem, hogy rohan az idő!

Nemsokára itt van értem, én pedig még sehol sem tartok a készülődésben. Sem a ruhát, sem az ékszereket, sem a táskát nem választottam ki, sőt már azt sem tudom, hogy jó ötlet volt-e igent mondanom, amikor elhívott vacsorázni? Régóta tetszik nekem, és amikor megkérdezte, hirtelen repdesni tudtam volna az örömtől. Persze, hogy igent mondtam. Hisz találkozni akarok vele.

 

Ahogy abban is biztos vagyok, hogy melyik parfümöt fogom viselni, és hogy hova fogom fújni. A flabo-n olvastam, oda kell, ahol szeretném, hogy megcsókoljanak. Ez a szolid és klasszikus illat biztosan jó választás lesz. Ezt tudtam már akkor is, mikor megláttam a flabo parfüm oldalán. A szlogenjük: Flabo – ahol élmény a parfüm. Hát nekem biztos, hogy kellemes élmény lesz ez az este!

 

 

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.