Flabo blog

Mit vegyek fel?

2019.12.19 19:55
Bolvári József
Mit vegyek fel?

Itt álok a gardrób előtt és teljesen tanácstalan vagyok. Már csak néhány óra van a randiig és fogalmam sincs, hogy melyik ruhát vegyem fel. Már csak néhány óra van ...

Itt álok a gardrób előtt és teljesen tanácstalan vagyok. Már csak néhány óra van a randiig és fogalmam sincs, hogy melyik ruhát vegyem fel. Sötét hajamhoz a tűzpiros kisruha illik jobban, azonban félek, hogy félreértené. Akkor inkább a kék szoknyát veszem fel egy hozzá passzoló fekete felsővel és fekete magassarkúval. Ez viszont nem illik abba az étterembe, ahova készülünk. Mit vegyek fel?

 

https://flabo.hu/

 

Megmostam a hajam, de még nem tudom, hogy egyenesre fésülve hagyjam, vagy jobb lenne-e ha készítenénk egy divatos kontyot? Az előbbi fiatalos, az utóbbi klasszikus. A piros ruhához –ami a kedvencem- mindkettő menne, de …

Istenem, hogy rohan az idő! Nemsokára itt van értem, én pedig még sehol sem tartok a készülődésben. Sem a ruhát, sem az ékszereket, sem a táskát nem választottam ki, sőt már azt sem tudom, hogy jó ötlet volt-e igent mondanom, amikor elhívott vacsorázni? Régóta tetszik nekem, és amikor megkérdezte, hirtelen repdesni tudtam volna az örömtől. Persze, hogy igent mondtam. Hisz találkozni akarok vele.

 

flabo - ahol élmény a parfüm

 

Ahogy abban is biztos vagyok, hogy melyik parfümöt fogom viselni, és hogy hova fogom fújni. A flabo-n olvastam, oda kell, ahol szeretném, hogy megcsókoljanak. J Ez a szolid és klasszikus illat biztosan jó választás lesz. Ezt tudtam már akkor is, mikor megláttam a flabo parfüm oldalán. A szlogenjük: Flabo – ahol élmény a parfüm. Hát nekem biztos, hogy kellemes élmény lesz ez az este!

 

 flabo ahol élmény a parfüm

Webáruház készítés