Paco Rabanne Invictus EDT 50ml

Paco Rabanne Invictus EDT 50ml
Paco Rabanne Invictus EDT 50ml
Paco Rabanne Invictus EDT 50ml
Paco Rabanne Invictus EDT 50ml
Paco Rabanne Invictus EDT 50ml
Paco Rabanne Invictus EDT 50ml
Paco Rabanne Invictus EDT 50ml

A győzelem illata. Paco Rabanne Paco Rabanne az Invictus illattal egy új álmot fedez fel – a győzelem vágyát, egy új hőst – a bajnokot, egy új illat területet – az érzéki frissességet férfiaknak. A név jelentése: erőteljes férfiasság.

Nem kérek plusz szolgáltatást
Ajándékküldés EXTRA csomag* +1 999 Ft
Ajándékküldés KLASSZIKUS csomag* +790 Ft
Bruttó: 16 999 Ft
Egységár: Bruttó: 340 Ft/ml
Kedvencekhez
Ajánlom
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Paco Rabanne Invictus EDT

1966-ban Paco Rabanne megalapította a saját divatházát, mellyel nagyon gyorsan híressé vált, hiszen egyáltalán nem szokványos anyagokból készítette kreációit. Ráragadt a fenegyerek jelző, mert a kora egyik legnagyobb lázadója volt. 1968-ban kezdődött az együttműködésük a Puig-gal, melynek köszönhetően sorra születtek a legendás parfümök. Valamennyi Paco Rabanne termék az sugallja, hogy légy magabiztos, ne félj elmondani a véleményed. Az önbizalmad sugározni fog rólad és ez még vonzóbbá tesz. Vállald fel önmagad, mutasd meg a világnak, hogy ki vagy te.

Paco Rabanne Invictus megalkotói Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge és Dominique Ropion voltak. A serleg formájú üveg a siker szimbóluma, amely minden sportoló álma. Megjelenését látván a képzeletünkben egy diadalittas alfahím jelenik meg, akit a tömeg rajongva ünnepel egy elsöprő győzelem után. Invictus a győzelem illata. Paco Rabanne ezzel a parfümmel egy új álmot fedezett fel, a győzelem utáni vágyat, egy új hős, egy bajnok utáni vágyat. Akinek senki és semmi nem tud ellenállni. Teste magán hordozza a siker jeleit és a csábító ígéretét még több, még érzékibb hódításnak. Ő az alapvető férfi ideál, a férfiasság nagyszerű példánya. Nyers férfiasság, már-már állatias. Ő az, akire a férfiak hasonlítani szeretnének, a nők pedig vágynak. Az Invictus a szavak, az erő, az érzékek és értékek robbanása.

Az Invictus két határozott erő találkozása. Egyrészt üde illatjegyek szövik át az egészét, másrészt pedig fűszeres, érzéki élményt nyújt. A parfüm nyitányát a tenger akkordjai uralják, melyek eleinte a grapefrui héjának esszenciájával egyesülnek. Kissé eztuán a férfias babér lép a helyükbe a jázmin ilyen közegben szokatlan megjelenésével. A lecsengésben az ámbra, a pacsuli és a tölgymoha erős kombinációja teszi az illatot felejthetetlenné. A parfüm üvege a bajnok méltó jutalmát, a serleget jeleníti meg, ezzel tökéletes kapcsot alkot a termék neve a megjelenése és a szaglásunkat boldoggá tevő illat között.

Alapjegyek: friss grapefruit, tengeri jegyek. Szívjegyek: babérlevél, Hedione jázmin. Alapjegyek: pacsuli, tölgymoha, ámbra.


A megjelenített kép illusztráció is lehet. A dekoráció nem képezi az ajánlat részét.

Adatok
Paco Rabanne
3349668515653
Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve tárolja. Tűzveszélyes, magas hőnek kitenni tilos.
Cikkszám
PACRABINV50
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés