Flabo blog

Palvin Barbara

2019.05.19 12:47
flabo.hu

Palvin Barbi lett a Nina Ricci új parfümjének az arca

Óriási megtiszteltetést érte a modellt, ugyanis az egyik legnagyobb márka kampányában szerepelhet. Olvashatjuk a https://cosmopolitan.hu/szepseg/2018/06/19/palvin-barbi-lett-a-nina-ricci-uj-parfumjenek-az-arca/ linken.

Palvin Barbara Budapesten született 1993-ban. 13 évesen, az utcán sétálva indult a modellkarrierje. Mára az egyik leghíresebb hazai modell, aki rengeteg világmárkával dolgozhatott már együtt. Végigsétálhatott már a Chanel vagy a Victoria’s Secret kifutóján, évek óta a L’oreal szépségnagykövete, de volt már a Gas és az Intimissimi arca is.

2017 októberétől Karl Lagerfeld csapatának is tagja, és ebben az évben a portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta.

2018-ban ismét beválasztották a Victoria's Secret Fashion Show modelljei közé. Miután korábban az arcát adta az Air di Gioia parfümhöz (https://flabo.hu/spd/ARMAIRDIGI/GIORGIO-ARMANI-Air-di-Gioia-EDP), még ebben az évben az Giorgio Armani szépségnagykövete lett.

Szintén ugyanabben az évben egy újabb nagyon menő világmárka döntött úgy, hogy Barbival szeretné reklámozni a termékét. A Nina Ricci bejelentette, hogy a Les Belles illat univerzum – a Nina(https://flabo.hu/Nina-Ricci-Nina-EDT)  és a Luna (https://flabo.hu/Nina-Ricci-Luna-EDT) után – új parfümmel bővül, a Bellával, aminek Palvin Barbi lett az arca. Az új illatot a márka 2018 augusztus végén dobta piacra. Barbi meg is osztott pár szuper fotót (https://www.instagram.com/p/BlSS6JRgCwG/) a kampányról, amire már rengeteg lájkot zsebelt be!

Palvin Barbi flabo.hu

2019-ben első magyarként a Victoria's Secret angyala, azaz a márka hivatalos modellje lett. Várjuk a folytatást! :)

Webáruház készítés
arfalo.hu arradar.hu