Flabo blog

Palvin Barbara

2019.05.19 12:47
flabo.hu
Palvin Barbara

Palvin Barbi lett a Nina Ricci új parfümjének az arca

Óriási megtiszteltetést érte a modellt, ugyanis az egyik legnagyobb márka kampányában szerepelhet. Olvashatjuk a Cosmopolitanban, a Nina Ricci új arca linken.

Palvin Barbara Budapesten született 1993-ban. 13 évesen, az utcán sétálva indult a modellkarrierje. Mára az egyik leghíresebb hazai modell, aki rengeteg világmárkával dolgozhatott már együtt. Végigsétálhatott már a Chanel vagy a Victoria’s Secret kifutóján, évek óta a L’oreal szépségnagykövete, de volt már a Gas és az Intimissimi arca is.

2017 októberétől Karl Lagerfeld csapatának is tagja, és ebben az évben a portugál GQ magazin az év nemzetközi modelljének választotta.

2018-ban ismét beválasztották a Victoria's Secret Fashion Show modelljei közé. Miután korábban az arcát adta az Air di Gioia parfümhöz, még ebben az évben az Giorgio Armani szépségnagykövete lett.

Szintén ugyanabben az évben egy újabb nagyon menő világmárka döntött úgy, hogy Barbival szeretné reklámozni a termékét. A Nina Ricci bejelentette, hogy a Les Belles illat univerzum – a Nina és a Luna után – új parfümmel bővül, a Bellával, aminek Palvin Barbi lett az arca. Az új illatot a márka 2018 augusztus végén dobta piacra. Barbi meg is osztott pár szuper fotót (https://www.instagram.com/p/BlSS6JRgCwG/) a kampányról, amire már rengeteg lájkot zsebelt be!

Palvin Barbi flabo.hu

2019-ben első magyarként a Victoria's Secret angyala, azaz a márka hivatalos modellje lett. Várjuk a folytatást! :)

Webáruház készítés