Flabo blog

Parfüm a gamer szolgálatában

2022.02.19 16:49
Bolvári József
Parfüm a gamer szolgálatában

Amikor a gamerekre gondolunk, sokaknak a pattanásos, szemüveges tinédzserek jutnak eszükbe, akik egész nap a gép előtt görnyedve élik mindennapjaikat. Társas kapcsolatuk kimerül a számítógépek és a játékok szeretetében. Biztos, hogy ők a gamerek és hogy jön ide egy webshopban vásárolt márkás parfüm?

Amikor a gamerekre gondolunk, sokaknak a pattanásos, szemüveges tinédzserek jutnak eszükbe, akik egész nap a gép előtt görnyedve élik mindennapjaikat. Társas kapcsolatuk kimerül a számítógépek és a játékok szeretetében. Biztos, hogy ők a gamerek és hogy jön ide egy webshopban vásárolt márkás parfüm?

 

Napjainkban az oktatás és a mindennapjaink szerves részévé vált a számítógép. Egyúttal egy veszélyforrás is lett, hiszen könnyen függővé válhat, az a játékos, aki nem tud felkelni a PC-je mellől. Pont olyan függőséget alakíthat ki, mint az alkohol, a dohányzás vagy a drogok.

 

A gamer azonban egészen más

Nem egyszerűen játékost jelent. A gamer egy kifejezés, mellyel azokat az embereket illetjük, akik szeretik a játékokat, a fejlesztésüket. Imádják a számítógépüket, azonban nem egy nélkülözhetetlen társként tekintenek rá, hanem egy tárgyként. Nagyon hasznos tárgyként, melynek ismerik a belsejét és kapcsolattartásra, hírszerzésre nem utolsósorban pedig szórakozásra használják. Az igazi gamernek vannak kedvenc játékai, kedvenc karakterei akikről szívesen beszél. Azonban, ha csak ezekről tudsz beszélni, akkor függő vagy.

 

Egy gamer megadja a módját

Ha számodra a játék kikapcsolódás, akkor az is fontos, hogy a szuper számítógépen kívül megfelelő környezet vegyen körül. A lakberendezési áruházak már külön felkészültek az igények maximális kielégítésére. Hogy igazi élmény legyen a játék, vásárolhatsz rendkívül masszív, állítható, többféleképen elhelyezhető asztalt. A kényelmet szolgálja a dönthető, fej- és oldaltámlákkal ellátott szék, mely az izgalmas pillanatokban megfelelő szellőzést is biztosít. Egy felsőkategóriás játékos elengedhetetlen eszköze a megfelelő világítás is. Ma már nem elegendő, hogy fényt adjon a lámpa. Szabályozható fényerő, hideg-meleg világítás kapcsoló, mobiltelefon-tartó, 360°-ban állítható karok szükségesek. A tároláshoz látványos üvegajtós szekrények, melyek tartalmát a ledes világítás helyezi a középpontba. Ez a minimum!

flabo parfüm 

Fokozzuk még?

Ha szeretnéd barátaidnak megmutatni, melyik játékban vagy te a legjobb, nem feledkezhetsz meg a falmatricákról sem, melyek tovább fokozzák a játékszobád különlegességét. Call of Duty, Minecraft, Fifa, World of Tanks, World of Warcraft, GTA matricákat akár a saját neveddel is elláthatsz, így lesz ez a sarok a TE birodalmad.

 

Minőségi parfüm a bajnoknak

Amikor leülsz a gép elé meg akarod dönteni a pályarekordod. Ezért választottad ezt az asztalt. Ezért ezt a széket, ezért ezt a világítást. A tökéletes élmény miatt raktad össze ezt a számítógépet. Ezért választottad ezeket a feliratokat. Minden apróságnak óramű-pontossággal passzolnia kell. A székedbe huppanva veszel egy mély levegőt. Az izgalomtól megemelkedik az adrenalin szinted. Ahhoz, hogy végigjátszd az összes pályát szükséged van egy biztos pontra. Ez lesz az az illat, mely megnyugtat. Az a parfüm, amelyikkel a párodat is meghódítottad. Amelyik már eddig is annyi szép emlékkel ajándékozott meg és most sem fog cserben hagyni.

Online áruházunkban biztosan megtalálod a kedvenc fűszeres, friss, vagy virágos parfümöd. Bármelyik mellett is döntesz biztos lehetsz benne, hogy az illat nem fog 10 perc után elillanni, és amikor a játékba merülve elfeledkezel önmagadról, ő akkor is melletted lesz. Támogatni fog abban, hogy azon az estén te legyél a legyőzhetetlen bajnok!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.