Flabo blog

Páros parfüm

2019.05.18 05:44
Bolvári József
Páros parfüm

Jobban egymásra hangolódtok a pároddal, ha páros parfümöt használtok? Ha szeretnéd megtudni, ajándékozd meg magad és a szerelmed egy illatpárossal, hogy kiderítd, tényleg extra összhangot ad-e, ha passzolnak a parfümök.

Jobban egymásra hangolódtok a pároddal, ha páros parfümöt használtok? Ha szeretnéd megtudni, ajándékozd meg magad és a szerelmed egy illatpárossal, hogy kiderítd, tényleg extra összhangot ad-e, ha passzolnak a parfümök.

Mi az – imádod, és több is van belőle a táskádban?

Reméljük, hogy a helyes válasz a könyv. Azonban az is szerencsés lehet, ha a parfüm volt az első gondolatod. Akkor is, ha szenvedélyes gyűjtő vagy, illetve akkor is, ha szereted játékban tartani a lehetőségeidet. A márkás női vagy férfi parfümödet mindenhova magaddal viheted, hiszen a kis (25ml, 30ml, 40ml) kiszerelés nem foglal el nagy helyet, így mindig biztos lehetsz abban, hogy kedvelt illatod melletted van.

Hiszel abban, hogy a parfümök ráerősítenek a személyiségjegyeinkre? Igen, így van. Ennek tudatában célszerű olyan női vagy férfi illatszereket választani, melyek mindkettőtök énjéhez közelállóak lehetnek. Bátran próbálkozhattok is, hiszen ha egy illatból úgy érzed telítődsz, kifejezetten jól eshet egy más, esetenként merőben különböző márkás parfüm.

 

Párban ütősebb lehet a parfüm?

Gondoljatok őszintén bele, túlnyomó részben úgy megyünk randira, hogy mindenki a saját, aktuális kedvenc illatába burkolózik, de a parfüm-összhang hiányzik. Azonban, ha összebeszéltek, esetleg már hosszabb ideje együtt vagytok és így szerveztek közös programot, akkor az illatszer kiválasztásnál vegyétek figyelemben, hogy az alapillat mindkét parfüm esetén ugyanolyan legyen, így ahogy pörögnek az órák, és ti összebújva vacsiztok, -amit aztán levezettek egy könnyű randizós filmmel-, az illataitok egyszerre egészítik ki, és erősítik fel egymást.

 

A számos gyártó kínál páros parfümöt

Ha szeretnénk felsorolni, a lista szinte végtelen hosszú lenne. A teljesség igénye nélkül

- Calvin Klein Contradicion sorozata,

- Police The King - The Queen vagy a Mr Beat - Miss Beat illatai,

- Burberry For Men - For Women,

- Carolina Herrera Good Girl - Bad Boy,

- Davidoff Cool Watter - Cool Watter Women,

- Guess Dare - Dare for Women, és a sort még hosszan sorolhatnánk.

Az ilyen márkás parfümökkel az összhang tökéletesen működik, picit olyan, mintha ugyanazt a belső mozit néznétek. Apropó belső mozi… Azt tudtad, hogy az illatok segítenek az emlékezésben és egy jól választott parfümmel, plusz beazonosítható illatjegyekkel évekkel később is beizzíthatod a vákummemóriádat, ha újra megérzed? Mondjuk ahogy egy kedd este összebújtatok a pároddal és azt éreztétek, legszívesebben megállítanátok az időt, hogy minden maradjon örökre ilyen klassz.

Kell nektek?

Ha parfümben gondolkodtok Valentin-napra vagy évfordulóra, akkor mindenképp páros illatot válasszatok. A legkisebb kiszerelés tökéletes az összhatás kipróbálásaként, teszteléseként. Ha menet közben rájöttök, hogy ez életetek illata, nyugodtan lecsaphattok a nagyobb kiszerelésekre (70ml, 90ml, 100ml, stb.) is.

Ha elakadtok a választás során szívesen segítünk nektek, hiszen célunk az, hogy mindannyiunk számára élmény legyen a parfüm.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.