Flabo blog

Páros parfüm

2019.05.18 05:44
flabo.hu

Jobban egymásra hangolódtok a pasiddal, ha páros parfümöt használtok? Ha szeretnéd megtudni, ajándékozd meg magad és a szerelmed egy illatpárossal, hogy kiderítd, tényleg extra összhangot ad-e, ha passzolnak a parfümök.

Mi az – imádod, és több is van belőle a táskádban. Reméljük, hogy a helyes válasz a könyv. Azonban az is szerencsés lehet, ha a parfüm volt az első gondolatod. Akkor is, ha szenvedélyes gyűjtő vagy, illetve akkor is, ha szereted játékban tartani a lehetőségeidet.

Hiszel abban, hogy a parfümök ráerősítenek a személyiségjegyeinkre? Igen, így van. Ennek tudatában célszerű olyan illatcsodákat választani, melyek mindkettőtök énjéhez közelállóak lehetnek. Ha az illatkollekciódból eddig hiányoztak az orientális, virágos illatok, és a sok émelyítően édes parfüm után kifejezetten jóleshett egy komolyabb verzió, bátran róbálkozz. Kicsit úgy képzeld el, mint amikor a tinifiúsan cuki, 22 éves Tom Holland után ráállsz Robert Downey Jr. filmjeire.

 

Párban ütősebb lehet a parfüm?

Gondoljatok őszintén bele, túlnyomó részben úgy megyünk randira, hogy mindenki a saját, aktuális kedvenc illatába burkolózik, de a parfüm-összhang hiányzik.

A kiválasztásnál vegyétek figyelemben, hogy az alapillat mindkét parfüm esetén ugyanolyan legyen, így ahogy pörögnek az órák, és ti összebújva vacsiztok, -amit aztán levezettek egy könnyű randizós filmmel-, az illataitok egyszerre egészítik ki, és erősítik fel egymást.

https://flabo.hu/

Páros parfümöt kínál többek közt Calvin Klein is a következő termékekkel:

https://flabo.hu/Calvin-Klein-Contradiction-EDT

https://flabo.hu/Calvin-Klein-Contradiction-Woman-EDT

Az összhang abszolút működik, picit olyan, mintha ugyanazt a belső mozit néznétek. Apropó belső mozi… Azt tudtad, hogy az illatok segítenek az emlékezésben és egy jól választott parfümmel, plusz beazonosítható illatjegyekkel évekkel később is beizzíthatod a vákummemóriádat, ha újra megérzed? Mondjuk ahogy egy kedd este összebújtatok a pasiddal és azt éreztétek, legszívesebben megállítanátok az időt, hogy minden maradjon örökre ilyen klassz.

Kell nektek?

Ha parfümben gondolkodtok Valentin-napra vagy évfordulóra, akkor mindenképp páros illatot válasszatok. A legkisebb kiszerelés tökéletes az összhatás kipróbálásaként, teszteléseként. Ha menet közben rájöttök, hogy ez életetek illata, nyugodtan lecsaphattok a nagyobb kiszerelésekre is.

Ha elakadtok a választás során a www.flabo.hu ügyfélszolgálatán szívesen segítünk nektek!

Webáruház készítés