Flabo blog

Részletes és sokrétű információk

2021.03.22 09:34
Bolvári József
Részletes és sokrétű információk

Tapasztaltátok-e már azt, hogy az interneten kerestek egy női vagy férfi parfümöt és amikor megtaláljátok, vagy egyáltalán nincs róla leírás, vagy pedig csak nagyon kevés információt kaphattok róla?

Összegyűjtöttük azokat az érveket, melyek a webáruházunkban történő online parfüm vásárlás mellett szólnak. Az egyes érveket részletesen is kifejtjük, így megértheted, hogy mi ösztönzött minket az áruházunk egyes megoldásainak kialakításánál.

Kérünk, hogy olvasd el, és ha téged is meggyőztek, akkor üdvözlünk a vásárlóink népes táborában.

 

Tapasztaltátok-e már azt, hogy az interneten kerestek egy női vagy férfi parfümöt és amikor megtaláljátok, vagy egyáltalán nincs róla leírás, vagy pedig csak nagyon kevés információt kaphattok róla?

Ez nagyon lehangoló tud lenni ...

Sok konkurenciánk a parfüm nevén (beleértve a kiszerelést), és egy képen kívül az eladási árat tünteti csak fel, mást nem. Amennyiben tudod, hogy milyen parfümöt szeretnél venni, arról mindent tudsz, ami számodra fontos lehet, ezen áruházak tökéletes alternatívát kínálnak.

A kevesebb információ azt is jelenti, hogy minden egyes termék webáruházba való feltöltésével, számotokra bemutatásával lényegesen kevesebb munkájuk van. Így termékenként akár 1 órát is megtakaríthatnak. 1000 parfümnél ez bőven 1000 óra felett lehet. Ez is egy ok (a sok közül), ami miatt néha olcsóbban tudják kínálni a parfümöket.

 

Nekünk ez nem elég!

 

A flabo.hu oldalon azt szeretnénk, ha a nálunk töltött idő, a parfüm online kiválasztása örömteli lenne és valódi élménnyel gazdagítana benneteket. Ezért igyekszünk részletes, sokrétű és érdekes információval szolgálni minden egyes női, férfi és unisex parfümről. Szándékunk szerint minden illatról bemutatunk legalább 2-3 jó minőségű fotót, hogy lássátok mit fogtok kézhez kapni és kaphattok 2-3 soros rövid, és egy lényegesen bővebb leírást is.

 

Nincs most időd olvasni? A rövid leírásban a parfüm legfőbb jellemzőit foglaljuk össze tömören, így akinek nincs ideje, vagy nem akar több időt tölteni a megfelelő illatszer kiválasztásával, annak is ideális alternatívát kínálunk.

 

Beleásnád magad az illatok áradatába? A részletes leírást a márka, a brand rövid ismertetésével kezdjük. A márkanevekhez készítünk részletesebb ismertetőt is, melyet a márka menüponton belül találhattok. Azonban úgy gondoljuk, hogy egy parfüm hangulatának, sajátosságainak visszaadása elképzelhetetlen a márka megismerése nélkül. Ezért fontos, hogy minél több parfüm esetén találhassatok néhány soros ismertetőt a brand történelméről, szellemiségéről.

Ezt követően jöhet maga az illat. A parfüm elkészítésével és az illattal kapcsolatos sok-sok információt olvashattok. Itt mutatjuk be például

  • az adott illat korát, hogy mikor, mely évben készült, illetve került forgalomba?
  • kinek a munkáját dicséri a parfüm megalkotása, mely parfümőr működött közre az elkészítésében?
  • milyen ihlet vezérelte a parfümőrt az illatszer megalkotására, milyen utazás, milyen emlék adta az ötletet az elkészítéséhez?
  • milyen típusú férfiaknak illetve nőknek ajánlják a parfümöt?
  • milyen hatást érhetsz el a használatával, milyen reakcióra számíthatsz a környezetedtől?

A következő bekezdés magára az illatra vonatkozik. Kinek ajánljuk az adott parfümöt? Az egyes összetevők hogyan jelennek meg az illat élete során? Az illatjegyek mely tulajdonsága jelenik meg erőteljesen, hangsúlyosan és mely kevésbé. Nem utolsó sorban a parfümöt tartalmazó üvegcse formája, formavilága mit tükröz, milyen hatást szerettek volna vele elérni?

Ha még mindig nem unjátok, akkor a záró részben a fejjegyben, a szívjegyben és az alapjegyben megjelenő főbb összetevők felsorolása található. Mint tudjuk minden parfüm több tíz, esetenként több száz illatból tevődik össze. Értelemszerűen itt nem tudjuk mindet közzétenni, ezért jegyenként csak a legerőteljesebben megjelenő 2-4 összetevő felsorolása található.

Még mindig nincs vége

Szeretném még megemlíteni az „Adatok” fület, mely szintén fontos információt tartalmaz. Többek között itt tesszük közzé azt, hogy az adott parfüm mely illattípusba tartozik, hogyan célszerű tárolnunk ahhoz, hogy sokáig élvezhessük az általa nyújtott élményt, illetve közzé teszük a márka hivatalos elérhetőségét, a weboldalának címét is.

 

Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat,

hogy valamely női vagy férfi parfümről mégsem kaptok elegendő információt. Kérjük, hogy ezt jelezzétek és igyekszünk mihamarabb orvosolni a problémát. Mindezt azért, hogy a webáruházunkban történő online vásárlás során bármely parfümünket is választjátok, maximálisan elégedettek legyetek az illattal és valódi élményben lehessen részetek.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.