Flabo blog

Sport - parfüm

2020.11.15 15:44
Bolvári József
Sport - parfüm

Sport. A szó hallatán sokunknak a sikersportágak jutnak eszébe. Vízilabda, úszás, kajak-kenu, kézilabda, és még hosszasan sorolhatnánk. Ezek mind-mind olyan sportágak, melyekben többszörös olimpiai és világbajnokokkal rendelkezünk. De eszünkbe juthat az EB-re nemrég kijutó labdarúgó válogatottunk is. Ma azonban egy olyan, kevesebb nyilvánosságot kapó sportot szeretnék megemlíteni, melyben szintén nagyhatalomnak számítunk, hiszen számos világbajnokkal rendelkezünk. Ez a sport a testépítés.

Sport. A szó hallatán sokunknak a sikersportágak jutnak eszébe. Vízilabda, úszás, kajak-kenu, kézilabda, és még hosszasan sorolhatnánk. Ezek mind-mind olyan sportágak, melyekben többszörös olimpiai és világbajnokokkal rendelkezünk. De eszünkbe juthat az EB-re nemrég kijutó labdarúgó válogatottunk is. Ma azonban egy olyan, kevesebb nyilvánosságot kapó sportot szeretnék megemlíteni, melyben szintén nagyhatalomnak számítunk, hiszen számos világbajnokkal rendelkezünk.

Ez a sport a testépítés

A testépítés legismertebb alakja kétségtelenül az osztrák tölgy becenévre hallgató, 6-szoros Mr. Olimpia győztes, később színészként is dolgozó, majd pedig a 2000-es években Kalifornia kormányzójának választott Arnold Schwarzenegger. Azt azonban kevesen tudják, hogy a hazai testépítők között is rengeteg sikeres versenyzőt találunk. Sok-sok Magyar Bajnokot, Európa- és Világbajnokot, de rendelkezünk Mr. Univerzum győztessel, illetve a testépítés csúcsát jelentő Mr. Olimpián részt vevő testépítővel is. Lauter Viktor, Kathi Béla, Molnár Péter, Tóth Dániel, Vörös Zoltán, Simon Tamás és Kökény Béla is azok közé tartozik, akik sok-sok dicsőséget szereztek már Magyarországnak és igyekeznek erről a sportról a közhiedelemben kialakult negatív képet megváltoztatni. Ma két olyan személyt szeretnék röviden bemutatni, akik a sportteljesítményükön kívül a személyiségükkel is kitűnnek a tömegből. Mindketten hosszú ideje aktívan űzik a testedzés eme formáját és az eredményes versenyzői pályafutásuk mellett nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy az évek alatt összegyűlt tudásukat átadják másoknak. A sport iránt érdeklődők valószínűleg már nagyon sokat hallottak róluk, azonban a parfümökkel kapcsolatban szerintem rajtunk kívül még senki sem szólaltatta meg őket. Elöljáróban annyit elárulhatok, hogy amilyen a személyiségük, a természetük, másokhoz és a sporthoz való hozzáállásuk, pont olyan alapelvek alapján választják ki az illatukat is.

 

Az egyik kiválasztottunk neve valódi fogalom a hazai testépítésben

A barcsi születésű és jelenleg Pécsett dolgozó Szakács Sándor már több, mint 30 éve került kapcsolatba a testépítéssel. 15 év edzéssel a háta mögött vállalkozott először arra, hogy színpadon is megmérettesse magát, ami nem megszokott a versenyzők között. Ezt követően viszont sikert sikerre halmozott. Az elért számos kiváló eredménye közül a 2013-ban a NAC által szervezett világbajnokságon megszerzett 2. hely jelentette az aktív versenyzői karrierje csúcsát. A nevével fémjelzett Szakács Team keretein belül hazai és nemzetközi viadalokra készít fel versenyzőket, ezáltal sok-sok eredményes sportolóval gazdagította a testépítés és fitnesz világát. Az így elért sikereknek köszönhetően 2017-ben megválasztották az Év felkészítő edzőjének. A jelenleg is aktívan sportoló Sándor magánéletére ugyanaz jellemző, mint a sportkarrierjére. Minden megmérettetésre való felkészülés során teljes odaadással edzett. A tűz mindvégig égett benne és mindent elkövetett, hogy a lehető legjobb eredményt érje el. Nem beszélve arról, hogy a tanítványokkal való foglalkozások során is, szenvedélyesen mindent megtesz, hogy a kitűzött célokat elérjék. Saját magával szemben és a mentorálltakkal szemben is maximalista.

A minőség iránti elkötelezett vágya megfigyelhető a parfüm választásában is. Saját maga jelenleg a Giorgio Armani divatház Stronger With You Intensely EDP-jét használja. Az Armani ház ezen fűszeres illata különleges és ritka gesztenyés alapillattal rendelkezik. Elkészítését a merészség és a szenvedély örökbecsű értékei vezették. Olyan férfiak számára tervezték, akik a kitartásuk és elhivatottságuk révén elérik amit akarnak. Maximalizmusa a családja más tagjaira is ráragadt. Élete párja a Burberry ház, míg nagyobbik lánya a Chanel márka elkötelezett híve.

 

A másik kiválasztottunk a Mester

Kiss Jenő versenyzői pályafutása 1989-ben kezdődött és egy hosszabb kihagyással mai napig is tart. Számos junior bajnoki, magyar bajnoki, budapest bajnoki cím mellett az 1996-os IFBB PRO Mr. Universe versenyének abszolút győztese lett, majd pedig megszerezte a kvótát ahhoz, hogy a testépítés csúcsát jelentő Mr. Olimpián színpadra állhasson. Jelenleg személyi edzőként és az ország Mestereként dolgozik. Tevékenységét nyomon követhetjük többek között a facebook csatornáján is, ahol edzéssel, táplálkozással és nem utolsó sorban emberséges gondolatokkal kapcsolatos ismereteket leshetünk el tőle. A BioTech USA-val való együttműködésüknek köszönhetően az ország számos pontján személyesen is találkozhattunk vele a Kiss the Bodybuilder on the Road kapcsán, melynek keretein belül megtekinthettük egy-egy edzését és természetesen az edzéssel és a gyakorlatok végrehajtásával kapcsolatos kérdéseinkre is választ kaphattunk. A testépítő sportban elért kiemelkedő eredményei ellenére is ember tudott maradni. Elkötelezetten, a valós tudásának átadásával segíti a hozzá fordulókat. Teljesen mindegy, hogy versenyezni szeretnél, vagy „csak” a kinézeteden szeretnél kicsit változtatni, hasznos és színvonalas információkat kaphatsz tőle.

Kiss Jenő a parfümjét az illata és a minősége alapján választja ki. Mivel a márkanév megmutatja, hogy a termék milyen nívót képvisel, ezért az illatszer kiválasztásában értelemszerűen a márkanév is fontos szerephez jut. Jelenleg a Chanel ház Bleu de Chanel névre keresztelt remekművére esett a választása. A sikerre szomjas férfiaknak szánt karizmatikus, fás parfüm 2010-ben jelent meg, és majdnem akkora meglepetést okozott a parfümvilágban, mint a Mester az első versenyén.

 

Mindkét kiválasztottunkról elmondható, hogy sportolói és versenyzői múltja megtanította arra, hogy a sikerhez kitartás és tartós, minőségi munka szükséges. A magas színvonalhoz való ragaszkodásuk pedig az élet minden területén megfigyelhető. Az általuk kiválasztott márkás parfüm magasan a kommersz illatok feletti minőséget képvisel és nincs szükség arra, hogy óránként magukra fújják. Egy-egy használat hosszú-hosszú órákra biztosítja a frissesség érzését, és a kellemes eredeti illat által élménnyel való feltöltődést.

 

Forrás:

https://pecsaktual.hu/egeszseg/szakacs-nekem-az-etkezes-nem-orgazmus/

https://facebook.com

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Topseller